Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Prečo musíš odfiltrovať na 500? Dakota 10 má predsa maximum 10 000 trackpointov v trase a navigácia po uloženej trase sa dá použiť. Alebo je v tom nejaký iný fígeľ?
... iba pre ilustráciu. V zázname 108 km trasy mám cca 9000 zaznamenaných bodov pri nastavenom tzv. inteligentnom nahrávaní v Edge 1000.
To je Mesačnica trváca
http://botany.cz/cs/lunaria-rediviva/
Im uz nacisto &*&^be... Postavia most uprostred pola (ano, dopravne dolezity pre tych par dedin). A po roku pridu na to, ze na nom potrebuju lavku pre pesich a cyklistov? Tak to idu prerabat?
To uz nemaju kam dat peniaze? Tych 190 tisic by neurobilo vacsi uzitok pri budovani tej cyklotrasy k mostu? Alebo na postavenie nejakej lavky inde, kde je potrebna?
Lebo to vidim presne tak ako to je. Prides po krajnici k mostu, na moste prejdes 61 (!!!!) metrov po svojom pruhu a dalej pojdes po krajnici... Na ceste, po ktorej prejde za den kolko, 200 aut?
Ale tak z EU fondov krv netecie, tak zaplatime kazdu hlupost.
Hoci som na Liptove minule videl polovnicke posedy postavene v ramci akoze spoluprace s polskom. Na sledovanie zveri migrujucej cez hranicu
A ked sme pri teme cyklolavok, myslim, ze kazdy dokaze do mapy dat 10 puntikov, kde treba nejaku riecku premostit. Holt smola...
Ta znam ja? Moj prvy Garmin pri nahravani usekol vsetko co bolo nad 500 bodov. Dal hlasku ale komu sa chce vsetko citat? A tak obcas som skoncil kdesi v lesoch ... No a zo zvyku to robil aj teraz s Dakotou a nepatram, ci znesie viac.
Pocitam ze tvoje deti to s tym Garminom tak robia, tvoji vnuci a aj pravnuci to tak budu robit.
No a moji budu stale zipovat gpx-ka na mtbiker.
Pista, ta to minimalne mierne negativne ladeny prispevok
Dakota zozerie vsetko co jej das. Nemusis sa obmedzovat