je spustené prihlasovanie na tohtoročnú edíciu FC maratónu Marikovskou dolinou na stránke cyklo sao https://cyklo.sao-tatry.sk/index.php?menu=1&l=sk&arok=2016
Všetky detaily vrátane zmien, vylepšení atď budeme postupne pridávať. Podstatný je dátum, ktorý je stanovený na 14.5.2016. Vidíme sa
FC Team
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
A tak 2 roky dozadu som bol. A bolo dosť blatko. Ja reku, že už teraz je to Mordor... Ja týmto týždňovým predpovediam neverím. A dúfam, že to nebude také zlé...
to si nebol na dlhej
tam už sa musel aj tlačiť
ale už sa tešim na silngle marikovske...
dnes cestujem pod smrk do nedele trošku potrenovať...
EDIT: so štartovným som to myslel zo srandy... lebo som už dostal ponuky do SS
Ja kazdy rok dufam ,ze uz nebude a kazdy rok sa drbem v tom blate a rozoberam cely bike,hundrem uz nikdy
Prvá občerstvovačka je na 19. km, na salaši v Nimnici, druhá na 35. km na lúke nad Klieštinou (okolo nej pôjdete aj v prvom kole, na 9. km, ale vtedy ešte občerstvenie vydávať nebudú). To je na strednej trati všetko.
Čo sa týka dlhej trate, navyše je ešte ešte občerstvovačka v Dolnej Maríkovej, na 45. km, a posledná na 60. km, po stúpaní zo Stupného, pred vjazdom do singlu.
páči sa mi ten rôzny význam pojmu "blato".. ak to minulý rok blato nebolo, tak ani nechcem vedieť, čo to bolo rok predtým
Hlavne v zjazdoch na lúkach, kde občerstvenie padalo priamo do úst
toto je uz ako tak ocisteny od nanosu (modry focus)