V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
podla teba by sme si mali vypinat notifikacie uplne vsade ?
ignore list by mal byt naozaj ignore list - skratka nevidiet aktivitu ignorovaneho uzivatela ...
ked uz sa zobrazi na stranke namiesto prispevku info, ze sa jedna o prispevok od ignorovaneho uzivatela, tak je to za mna celko ok - horsia je ta mailova notifikacia ...
to obmedzenie prispevkov na urcity pocet za den je preto dobry napad. je to taky ciastocny ban, ktory moze trvat kludne aj mesiace a to bez toho, ze by bolo dotycnemu nejako prilis ublizovane.
ja som sa snazil taktne naznacit, ze to nie je sposob
uz koncim
tak som to odhalil
nejakym sposobom sa mi dostali pravidla fora do blokovanych tem, akurat ze to neschovalo tu temu ale tu co je pod nou, co je ta do ktorej bolo naposledy prispene
... & pouvazovat o zamestnani psychologa. aspon na ciastocny uvazok.
nedalo by sa modré tlačítko vyhodiť vyššie, alebo spraviť aby sa menu prerolovalo aspoň po spodok na toto tlačidlo?
cervo bud taky dobry a zakroc lebo znechutenych je nas stale viacej a z dobreho webu sa stava POKEC plny hovien