V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
edit: mohla by sa tá téma aj volať: "čo ste dnes robili mimo bajk" alebo tak nejak
toho milanka trosku nechapem, vsak on dava pekne fotky z Tatier takmer kazdy den. A ani dnes nikoho neurazal.
temy "Status" je skoda.
---
a tiez som si prave vsimol, ze mi klesol pocet prispevkov asi o 200, nuz co uz :/
toto bol fakt big-bang.
Dôvody:
Vek. Má len 17, vysvetluje jej správanie. Dá sa ešte vychovať, na rozdiel od dospelých, ktorých už nie.
Ona spôsobila len zvýšenú návštevnosť, ostatní spamovali aby sa zviditelnili u nej. Alebo ako písal Turbi, leštili svoje ego.
Keď naozaj nemá priateľov, bežcov, tak aspoň nech má virtuálnych z fóra.
A prečo adop? Komu on nadával?
Dôvody:
Vek. Má len 17, vysvetluje jej správanie. Dá sa ešte vychovať, na rozdiel od dospelých, ktorých už nie.
Ona spôsobila len zvýšenú návštevnosť, ostatní spamovali aby sa zviditelnili u nej. Alebo ako písal Turbi, leštili svoje ego.
Nesuhlasim. Ak s tym ma taky velky problem, zalozi si novy profil, proti tomu admini nic nezmozu.
Ona dovtedy prispievala blbostami, kym nedostala pozadovany pocet reakcii. Ked zacali ludia ignorovat Status, presunula sa inde.
Jednoducho "attention whore". Ja som navrhoval zaviest jej limit na pocet prispevkov za den. To by ju prinutilo chvilu aj rozmyslat predtym, ako stlaci tlacitko na odoslanie prispevku.
Dôvody:
Odkiaľ vies že má 17? Tiež patris k tým naivnejším? Keby som neprezradil koľko má rokov ja, tak si doteraz ty aj par ostatných myslis že má 20. Nechcem ťa sklamať ale jej skutocny vek neni ani tých 17
Takže sim tipoval správne pred časom na ➕ /➖ 14
Pieskovisko...