Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
tronkosice,akcie2014,krásna Helena
boris.ko , len bohatí ľudia* si môžu dovoliť dlhé vedenie
Tú "záhadnú vežu" na tej fotografii nie je vidieť, pretože tam nie je, nie preto že je záhadná. Ale o pár metrov nižšie ju vidieť bolo, len sa mi nechcelo kvôli nej zastavovať. Chcel som len poukázať na to že v sobotu boli možnosti na ďaleké výhľady a na to že tie kopce v slovenskom Tokaji (aj ) také niečo ponúkajú. Veľkou škodou je že na nich nie je rozhľadňa i keď paradoxne jeden kopec je takto pomenovaný.
Doplnil som pár slov, aby to nevyznelo tak, že som tým dlhým vedením chcel boris.ko nejako uraziť. Keď som si to po sebe ešte raz prečítal, zhrozil som sa .......ale teraz je to už hádam OK.
Hľadal som tú vežu na tej fotke, kde o nej píšeš. Vyplynulo mi, že by na nej mala byť. Keďže som ju tam nenašiel, bola pre mňa záhadná.
Lebo ja ano kedze som ta nepochopi
Ja som rano plasil iba vysoku na hupikoch. Troska blatka, ale slo to opatrne prejst.
Vyslap z Hrhova da zabrat, ale da sa. Trufam si povedat, ze namakanci v pohode aj bez prestavky. Ale ako zjazdova cesta z planiny je luxusny pretoze po vyjdeni z lesa poskytuje pekne vyhlady v peknej scenerii.
A este lesna zver cestou. Kazdu chvilu jelene pobehovali okolo mna.
Minikin lokalita určená správne a keďže ráno som si užíval
Edit needitované foto : http://boriske.rajce.idnes.cz/20160510-11_Folkmarska_skala_bivak_bike/