Nie, od Terne smerom na chatu Čergov to bolo celkom znesiteľné (až na to záverečné stúpanie a tlačenie bikov tesne pred chatou...) Takto rozmiesené to bolo na zjazde z hrebeňa smerom do Bodoviec (ak sa to vôbec dá nazvať zjazdom )
Dnes iba krátky "švih" a údržba obľúbenej trasy. Bohužiaľ tá čerešňa sa bez náradia nedala, a ďalej je to na serióznu brigádu . (Nad Kohútom smer na Marduňu.)
cesta na Minčol z Kyjova po modrej - nejaké skúsenosti/ postrehy? poznáte niekto lepši trasu? alebo je lepšie ísť zo Šarišského Jatrabia? Chcel by som dať prejazd Čergovským hrebeňom od Minčola až po chatu Čergov (smer Terňa) ešte niekedy teraz pred letnými horúčavami. Keby nás bolo väčšia tlupa bolo by to super, aj keď snahy o väčšie spoločné výjazdy sa rozplynuli pri mojich posledných pokusoch Malo by sa jednať o úplne pohodový celodenný výjazd, s vnímaním a vychutnávaním okolitej prírody a výhľadov (nie preteky, hlava dole a oči na pulzometri... )
Na bajku som tu modru z Kyjova este nesiel. Vzdy len peso, ale myslim ze by tam ziaden problem nemal byt. Ak bajkom, tak som siel vacsinou z Kamenice po zelenej dolinou Lipianskeho potoka popod Sokoliu skalu. Potom som sa drzal vlavo po takej kamenistej zvaznici a napojil sa na modru. Je to na Mincol samozrejme mordovacka. Ale aspon mas vyskove metre rychlo za sebou a potom uz len krasny cergovsky hreben.
Co sa tyka terminu, tento vikend mam zabity, ale buducu nedelu ak pocasie dovoli by som sa na to mozno dal nahovorit.
...z Kyjova je to fajn, ale nie po modrej TZ. Treba ísť rovno hore dedinou (po ľavej strane) až kým neskončí asfalt a začne štrková lesácka zvážnica. Po tej stále hore a po cca 1,5-2km (neviem teraz dobre odhadnúť) odbočiť doprava. Vyššie sa to potom napojí na modrú TZ. Možno niekde vyhrabem aj gpx. Ak nájdem poskytnem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co sa tyka terminu, tento vikend mam zabity, ale buducu nedelu ak pocasie dovoli by som sa na to mozno dal nahovorit.
www.tronkosice.sk/Akcie/A2014/CergovskyMincol
post655184.html#p655184
takže kto si trúfa?
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/170874/reikom-vyjazd-prechod-cergovskym-mtb-sucho-34km-5h-1421m.html