zihadlo 5 podarilo sa vyladit? ja som este nestihol otestovat
no musel som na bruske zobrať z vnutra prešmyku aby som ho dal nizko tak ako na fotke. ale!
pri nastaveni v stojeane to bolo ztak na 98% pri jazde to už ale skrkalo na na dvoch najtazsich na velkej pile, ak to neskrkalo na najlahsích... kua, ale už som objednal nový XT s priamym tahom lanka a novým tvarom ramena sice na 2/11 ale malo by to fungovať/dufam)
dive lebo na prevodníkoch o 2 zuby večších, co je malý rozdiel, to fungovalo na 100%
Predvcerom som si bol kupit nove platnicky - uz su nahodene a dnes som si bol v TN pre EDGE 500 od 2kiko. Vsetko v pohode este aj v rychlosti vysvetlil zakladne funkcie a ovladanie tak mu este raz dakujem
1x11 je haklivejsi na bordel - na bike do blata a zimy by som aj ja dal radsej 1x10, okrem toho je to lacnejsie a na take pohodove povozenie v blbom pocasi to bohate staci na MK... s 28z prevodnikom by mi stacila na tento ucel aj klasicka 11-36 kazeta... ...ma to byt bajk na ktory sadnes ked si chces setrit hlavny bajk...
potvrdzujem PhilJ - 11ku som dal po roku doprec.. som spat na 10speed XTR a ONEup 42.. na rozdiel od XX1 mi to teraz funguje a nehrkoce na druhom pastorku..
tak Shimano 1 x 11 mi funguje super,ale systém 1 x 10 na zimák-blaťák z kazetou Sunrace 11-42 je cenovo dostupnejší,okrem toho na novom biku je komplet Deore 2 x 10 , takže prerábka na 1 x 10 je jednoduchá - tiež je tam ten faktor jazdenia v humuse,v prípade zničenia komponentov v blate,snehu je lacnejšie kúpiť kazetu Sunrace alebo prehadzovač Deore ako 11-sp. XT
Tak už je dodávka skompletovaná, včera dorazili aj akumulátory do packu a svetlo. Rôzni ortodoxní solarstormisti budú možno ohŕňať nosom, ale takéto silné svetlo mám na bajku prvý krát v živote. Ak večer nezaprší hádam pôjdem vyskúšať.
Ahoj, môžeš dať kontakt -odkaz na ten batery Pack (puzdro na akumulatory), vyzerá zaujimavo
Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a máme doma 24" Bike. Bude slúžiť na jazdenie do školy a motanie sa po okolí. Pôvodná cena 35€, ale po servise a výmene všetkého čo sa mi tam nepáči sa asi do 100€ nevleziem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no musel som na bruske zobrať z vnutra prešmyku aby som ho dal nizko tak ako na fotke. ale!
pri nastaveni v stojeane to bolo ztak na 98% pri jazde to už ale skrkalo na na dvoch najtazsich na velkej pile, ak to neskrkalo na najlahsích... kua, ale už som objednal nový XT s priamym tahom lanka a novým tvarom ramena sice na 2/11 ale malo by to fungovať/dufam)
dive lebo na prevodníkoch o 2 zuby večších, co je malý rozdiel, to fungovalo na 100%
to asi nebude ziaden z tych bajkov co mas v profile... co to bude?
http://www.feltbicykle.sk/katalog/fat-bike-2/felt-double-dee-30
Ahoj, môžeš dať kontakt -odkaz na ten batery Pack (puzdro na akumulatory), vyzerá zaujimavo
Tej farbe sa nedalo odolat
Tu je: http://www.aliexpress.com/item/FW1S-Practical-18650-Battery-Box-Phone-Tablet-PC-Power-Bank-with-Portable-Bag/32383318298.html
Pozor, neobsahuje batérie, ide o 5V systém, nehodí sa na Solar Storm.
Akumulátory som bral tieto: http://www.aliexpress.com/snapshot/7614165434.html
Včera som skúšal výdrž na max svietivosti, po 3 a pol hodinách som to vypol, nechcelo sa mi už čakať, ešte stále to fungovalo.
Kupoval som toto svetlo.
Neskutočne držia grip.