Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
A inak toto čo si písal som už tiež plánoval nejako takto: DK-Žaškoveské Sedlo-Stankovany-Ľubochňa-Horáreň Salatín v Ľubochnianskej-nejaký razcestník na Jame-Smrekovica-a odtiaľ klasika ponad Vlkolínec trailom až do RK a popod Choč sa premotať až na Brestovú . Typujem to na 7-8 hod
ta korunaje zverina
ten výslap z lubochnianskej po jamu je v phode potom je to nezazívne stale do kopca ... to sa im moc nelubi na smrekovicu znova s5 to už radsej pod siprunom rovno zalomit na vlkolinec...
ta korunaje zverina
ten výslap z lubochnianskej po jamu je v phode potom je to nezazívne stale do kopca ... to sa im moc nelubi na smrekovicu znova s5 to už radsej pod siprunom rovno zalomit na vlkolinec...
aj to je dobrý nápad, ešte to domyslíme a ideme na to
Dnes z Podbaneského tatranskou magistrálou, dojazd po krkahájoch + objavy singláčov cestou do do dk ... som na kašu 5:24h,65,5km, 1330v.m. . Ono terény boli rôzne, 5 kilákov sa veziež, paráda, potom 200m blata, za ňou stojka a koreňový singel. My sme si vybrali občas úseky kde cykloznačka nebola len akýci chodník turíístííčny. A potom 3 kiláky tlačíš hodinu...
Dnes z Podbaneského tatranskou magistrálou, dojazd po krkahájoch + objavy singláčov cestou do do dk ... som na kašu 5:30h, . Foto zajtra doplním. Brú noc.
Eeej sobotu idem opacne dk-kvacianska-jalovecka-ziarska. S5 autom s rodinkou...
dnes vecer na holi chate, dolu skratkoua do zaskalia,kde som na ceste rozrezal na struske 1cm dieru, po bojovaní som to utesnil kuskom flaku a už to držalo domov...
Tak dnes som konečne prešiel na SPD tretry a bol som ich hneď aj otestovať. Najprv som si myslel že to budem ľutovať a niekde sa zrýpem ale nakoniec som sa zamiloval. Bál som sa že sa budú zle odopínať ale je to celkom v pohode a pokiaľ človek vie že má obuté SPD tak by to nemal byť problém pár metrov pred zastavením odopnúť minimálne 1 tretru čo stačí na to aby sa človek nezrýpal.
tiež pravda snáď to neskončí zle ale tak ja jazdím hlavne klasické opustené asfaltky a lesné cesty a traily či chodníky len minimálne tak sa toho až tak nebojím.
moj prvý deň držka na mieste do velke kaluže a držka na hlavnej križovatke na semaforoch pred mrte autami Lubik_DKnože šupni ešte parametre výjazdu, ake to bolo od žiarskej po klačany?bolo blata či kolesových lykožrutov?
Od Žiarskej po Kvačany to bolo v pohode - štrková cesta, až na jeden blatový úsek - na fotke to blato vidno. Mal cca 200m... Do Kvačian sme šli hore do horičky a potom krásnym rýchlym singlom do dediny. Dalo sa to aj obísť. Lykožrútov moc nebolo Z diaľky bolo občas počuť bzukot ich krídel...
Tak dnes som si dal trošku viac do tela než obvykle. 69km celkovo a priemerná rýchlosť 15,5 km/h. Mal som aj prvý defekt s terajšími plášťami pravdepodobne som prešiel po skle. Inak celkom bez problémov. Hruštín-zábava-príslop-popod kubínsku-D.Kubín-Mokraď-Kňažia-Ponad závod v širokej-Racibor-potom po lesnej ceste nad Podzámkom som sa napojil na asfaltku čo ide s podzámku na Kubinsku a vyšlapal som na Príslop - znovu zábava-Vasiľovská Hoľa-Hruštín.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=178636
A inak toto čo si písal som už tiež plánoval nejako takto: DK-Žaškoveské Sedlo-Stankovany-Ľubochňa-Horáreň Salatín v Ľubochnianskej-nejaký razcestník na Jame-Smrekovica-a odtiaľ klasika ponad Vlkolínec trailom až do RK a popod Choč sa premotať až na Brestovú
Z Lubochne na Smrekovicu najako takto:
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=201938
ta korunaje zverina
aj to je dobrý nápad, ešte to domyslíme a ideme na to
Sviezo bolo dobre ma prefuklo aj prsty oziabali.
61.6km/2h41/1035vm
eej si si naložil
dnes vecer na holi chate, dolu skratkoua do zaskalia,kde som na ceste rozrezal na struske 1cm dieru, po bojovaní som to utesnil kuskom flaku a už to držalo domov...
avg: 18,2 km/h
Tak dnes som konečne prešiel na SPD tretry a bol som ich hneď aj otestovať. Najprv som si myslel že to budem ľutovať a niekde sa zrýpem
Lubik_DK nože šupni ešte parametre výjazdu, ake to bolo od žiarskej po klačany?bolo blata či kolesových lykožrutov?