Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
boooze
to ja som isiel s kamosom v noci na biku
a davali sme si zjazd z Dev. Kobyli po asfalte a asi v rychlosti 40km/h mi vyleteli male a velke diviaky pod kolesa len tak tak som to ubrzdil ale inak mi lepilo ze na mna vybehne ich matka alebo nejaka podobna obluda co je tazsia nez ja aj s tretramy a to bolo v absolutnej tme jedine co svietilo tak to bola moja lampicka na riaditkach a mozno to bolo aj lepsie
No srny lane jelene sú pomerne bežná vec ale s manželkou sme naposledy videli dvoch muflonov a tie ich samice. Pekný pohľad to bol. Som rád že je stale možnosť stretnúť zver v lese.
Moja skusenost v BŠ je tak zo srnkami, (jelena som este nevidel) raz 2krat som videl diviaka a v jednom pripade bol blizko nas pozeral sa na nas a zrazu sa dal na utek ale vtedy mi riadne odlahlo....fuuuu
preco si nespravil foto.... take nieco treba vzdy zdokumentovat. Prosim popis situaciu, konzisteniu hovna, a rozprasenie po tvojom tele..... uz teraz sa smejem ako dege tak ma pred spanim este doraz
vcera sme sa pocas vyjazdu stretli so skupinou cca 20 diviakov
cast z nich nas obiehala zpredu a dalsi zozadu
ked zopar z tych za nami zastalo a uprene na nas pozerali, prestala to byt sranda
nastastie sa po chvilke rozhodli, ze nas obidu
po polhodinke som zacal lutovat, ze som ich nesfotil, no vo chvili, ked boli vsade naokolo nebolo na fotenie ani pomyslenie
Ahojte, takze vcera sme boli bikeovat nad cervenym kamenom. A po zjazdiku v lese asi cca 200m. Sa na nas pozeralo nieco co vyzeralo ako medved ale cierne jak uhol. Manzelka sa az triasla od strachu upalovali sme odtial tak, ze by sme mohli ist rovno na olympiadu. Najprv som mal pocit, ze je to nejaky obrovsky pes, ale ked sa to postavilo na zadne. hmmm tiez mi vsetko jedno nebolo. Ale aby som pred manzelkou neukazal strach tak som si potom na kofole robil srandu ci to nebol Mayga na hunach No velmi by ma zaujimalo co to bolo na psa to bolo prilis velke a na medveda priis cierne
Ahojte, takze vcera sme boli bikeovat nad cervenym kamenom. A po zjazdiku v lese asi cca 200m. Sa na nas pozeralo nieco co vyzeralo ako medved ale cierne jak uhol. Manzelka sa az triasla od strachu upalovali sme odtial tak, ze by sme mohli ist rovno na olympiadu. Najprv som mal pocit, ze je to nejaky obrovsky pes, ale ked sa to postavilo na zadne. hmmm tiez mi vsetko jedno nebolo. Ale aby som pred manzelkou neukazal strach tak som si potom na kofole robil srandu ci to nebol Mayga na hubach No velmi by ma zaujimalo co to bolo na psa to bolo prilis velke a na medveda priis cierne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to ja som isiel s kamosom v noci na biku
a davali sme si zjazd z Dev. Kobyli po asfalte a asi v rychlosti 40km/h mi vyleteli male a velke diviaky pod kolesa len tak tak som to ubrzdil ale inak mi lepilo ze na mna vybehne ich matka alebo nejaka podobna obluda co je tazsia nez ja aj s tretramy
http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/cl ... 002/29587O
volajú sa honci. Idú v rojnici, palicami klepú o stromy a tak nadháňajú v dohodnutom smere poľovníkom zver. No a niekedy sa nezadarí.
keby si radsej honili...
preco len nemam blatniky
preco si nespravil foto.... take nieco treba vzdy zdokumentovat. Prosim popis situaciu, konzisteniu hovna, a rozprasenie po tvojom tele..... uz teraz sa smejem ako dege tak ma pred spanim este doraz
cast z nich nas obiehala zpredu a dalsi zozadu
ked zopar z tych za nami zastalo a uprene na nas pozerali, prestala to byt sranda
nastastie sa po chvilke rozhodli, ze nas obidu
po polhodinke som zacal lutovat, ze som ich nesfotil, no vo chvili, ked boli vsade naokolo nebolo na fotenie ani pomyslenie
a zvlhlo inde :lol:
Kde to bolo? (Nech si pripravim fotak.)