iron.hide : aka ironia ? Myslim to vazne .. ak by si sa prebehol naobliekany po Auparku, tak by ti babenky padali k noham .. len otazka co s nimi .. na bajk s nimi nic ..
Lto lto evidetne nemas páru aké babenky choda do auparku.. Tam by po ňom ani nestekli aj ak by bol v cyklo handrach c.. kedze tie sa orientujú na iné veci.. ( ako iron nič proti tebe) len keď zoberem aké pipky hlavne tak do 18 tam chodia... Ved vieš čo tam chodí..
No ale ja nic nehovorim o cyklohandrach .. ale o tom, ze by som iron.hidea navliekol do obleku, nageloval, navonavkoval a vypasovaneho s iPhonom nechal prebrazdit zopar znackovych obchodov. Ma figuru taku a pohlad, ze .. neboj nic Su tam aj ine, ako 18tky , starsie. Ake babenky tam chodia, ako tak ponatie mam, ale ty malo s Tomasom jazdis .. si predstav, ze by dosiel do toho fitka, co tam je ..
Tak to možno hej len keby sa spýtali že načo prišiel a on by poivedal že na biku tak by hneď zdupkali
Tak matka nje každá je taká skromna ako ty a hlavne nie tie v ba
Ps mám aj ajfone ale je mi to predplatné asi nemam takú figúru a také kvadro...
large: musis do Eurovea (tam so zazil minule kulinarsky sok .. nikdy viac uz .. to zradlo co tam davaju v bufetoch by nezral ani pes, ktory sa doplavil z Eritrea). Ale inak davaj pozor na Stravakov, tym by som ja neveril, ani kebyze su z Povazskej Bystrice. Vedia sa dobre pretvarovat, ale ked dojde na lamanie chleba, tak im uz len pozeras .. no, vsak vieme.
iron.hide: dakujem .. ale vravi sa, ze vo vine je pravda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak matka nje každá je taká skromna ako ty a hlavne nie tie v ba
Ps mám aj ajfone ale je mi to predplatné asi nemam takú figúru a také kvadro...
iron.hide: dakujem
Ps a pozerať sa strvakam z pb no to čo myslíš by mi vôbec nevadilo práve naopak - treba udržiavať primeraná odstup len
Samé potrebné informácie
Už mi tu chýba iba kvakob s Rytmusom
A žili šťastne až pokým neumreli?