Vsetko ok. To su vecicky na zlepsenie imunity
Inak mozem hodit jednu fotku. Nemam pochopenia pre tento cin. Cyklista odhodi bananovu supu na cestu. To je uz ozaj prenho take tazke a zaroven otravne hodit ju do travy?! Niekedy je ta trava len 30cm od tej supy. Inak v ten den som takto na kraji cesty videl 3 supy od bananu v okoli TN
Ja zas nemám pochopenie pre vodičov, čo vyhadzujú fľaše, jedlo a iné veci z auta, ruky im odťať!
Inak, neviem či si skúšal, ale v Lidli sú brutál zmrzliny, mne najviac chutí striacciatella, a je dobrá je aj oriešková a stojí cca 2 € copyrightwww.ochutnavac.cz www.ochutnavac.cz
Možno mu padla, skôr ako sa mu podarilo ju odhodiť.
V takomto pripade to otacim aj ked je to len supa z bananu ktora zhnije. Ak odpadne kus bananu alebo tycinky tak sa neotacam
MataPB Tieto modre su dobre a aj tie v tom priesvitnom ovalnom. Ale tie v hranatom bledomodrom tie uz nie su az take dobre
a vieš že to bol cyklista? lebo banán môže žrať aj motorista a z auta sa to niekedy ťažšie vyhadzuje.. ja sa vždy musím pozastaviť nad našimi domorodcami čo bývajú po ceste vyššie okolo mňa, že idú domov, majú to pár metrov k chalupe a odpadky povyhadzujú z okna auta...
Tolko bananov?! Ze by vodici mali radi banany a hadzali to hned za prave dvere. Ako sofer si skus cez prave okno vyhodit supu cca 20-40cm okraja cesty priestor kadial zrovna chodia cyklisti. Jedine zeby hadzal cez svoje lave do protismeru ale nechce sa mi verit ze vodici su taki bananozravci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...ale bola. A obdobne skončí každý "doterny" vták
Hrdlo ťa nebolí z toľkej zmrzliny?
Inak mozem hodit jednu fotku. Nemam pochopenia pre tento cin. Cyklista odhodi bananovu supu na cestu. To je uz ozaj prenho take tazke a zaroven otravne hodit ju do travy?! Niekedy je ta trava len 30cm od tej supy. Inak v ten den som takto na kraji cesty videl 3 supy od bananu v okoli TN
Inak, neviem či si skúšal, ale v Lidli sú brutál zmrzliny, mne najviac chutí striacciatella, a je dobrá je aj oriešková a stojí cca 2 €
V takomto pripade to otacim aj ked je to len supa z bananu ktora zhnije. Ak odpadne kus bananu alebo tycinky tak sa neotacam
MataPB Tieto modre su dobre a aj tie v tom priesvitnom ovalnom. Ale tie v hranatom bledomodrom tie uz nie su az take dobre
opilec jeden
Plumbum, poznám z chémie
Mňa dnes obehol BA.ZMEK