chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
DHR2 sa jazdi vo velkom aj v predu (ale opacne), lebo je to pre mnohych velmi zaujimavy kompromis medzi DHF a HR2 (pripadne ho maju mnohi za najlepsi Maxxis plast vobec). Ma bocne stuple ako DHF (dokonca vyssie) teda vyborny cornerning, ale je rychlejsi mierne (a samozrejme tym padom aj mierne viac driftuje medzi polozenim do zakruty a zaberom), a oproti HR2 aj lahsi. DHR2 ma lepsie brzdne vlastnosti ako HR2, aj DHF.
V blate budu samozrejme trocha smykat ak nemas 42d vpredu (alebo Shorty) a napr. 3C vzadu. 3C obe alebo 3C vpredu a 60d vzadu ale vydrzia daleko viac.
Ja by som skusil DHR2 2.4 3C Exo na tvojom mieste. Ale ani HR2 v tej istej uprave nic nepokazis.
ja som si obzeral agresory ako nahradu high rollerov ale neskoro mi doslo ze ich neviem najst na 26" kolesa, neviete niekto nieco blizsie? pripadne nieco dobre aj v zabere namiesto high roller plastov?
ja som si obzeral agresory ako nahradu high rollerov ale neskoro mi doslo ze ich neviem najst na 26" kolesa, neviete niekto nieco blizsie? pripadne nieco dobre aj v zabere namiesto high roller plastov?
Na MTBR ich chlapik napisal toto v Aprili tohto roku.
We're still a few months out on a 26x2.30 Aggressor but it's coming. The 26" market is still very important to us so most of the more aggressive tires will continue being made in 26".
Minion SS should be available very soon in a 26x2.30, Aggressor later in the summer
Zatial asi ziadna priama alternativa... ale mierne rychlejsi s lepsim gripom k HR2 su DHR2 a Rockr2 Michelin.
A potom v lete (front/back) Aggressor/MinionSS pre ultra speed :- )
Nejaké skúsenosti s plášťom WTB Bronson 29x2,2 Race? Ako dobre funguje ako bezdušák? Vyhral som v tombole a neviem či darovať alebo skúsiť pojazdiť (išiel by na miesto súčasného X-Kinga ktorý ale asi najprv zoderiem)
niekto skúsnosti s WTB Vigilante alebo WTB Breakout ? hlavne čo sa týka trakcie a odonosti voči prierazom, ideálne v porovnaní so Schwalbe Magic Marry alebo Hans Damp
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V blate budu samozrejme trocha smykat ak nemas 42d vpredu (alebo Shorty) a napr. 3C vzadu. 3C obe alebo 3C vpredu a 60d vzadu ale vydrzia daleko viac.
Ja by som skusil DHR2 2.4 3C Exo na tvojom mieste. Ale ani HR2 v tej istej uprave nic nepokazis.
Ale Magic Mary kde netreba moc spekulovat :- )
http://blistergearreview.com/gear-reviews/maxxis-minion-dhr2
Na MTBR ich chlapik napisal toto v Aprili tohto roku.
Zatial asi ziadna priama alternativa... ale mierne rychlejsi s lepsim gripom k HR2 su DHR2 a Rockr2 Michelin.
A potom v lete (front/back) Aggressor/MinionSS pre ultra speed :- )
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/26/schwalbe-citizen-reflex-26x175-mtb-plast-drot.html
Schwalbe Road Cruiser 26x1.75" K-Guard Reflex Active plášť, drôt, green/black
23,99 €
MOC 27,99 €