...cochvilu mi prakne zadny rafik aj to prezije zimu budem rad
...trochu so surfoval na vlnach internetu a dosurfoval som na strankach Mavic ... 3 rafky s roznymi cenami :
- xc 717 2000sk...inak neviem ci tento rafik nie je len keramika ...keby bolo tal neberem
-xm 719 2000sk
-ex 721 2000sk
-xm 317 1000sk ten sa mi asi najviac pozdava aspon ta cena i ked postrada funkcie xc 717 ..neviem je dobre si za tie vlastnosti priplatit
...jazdim nezavodne xc
...este spice a niple k tom rafiku ake mi odporucite
...za odpovede vopred vdaka
Pre gregiho- raf 210 32D cierny 455sk kupeny spolu s zadnym nabojom deore 740 sk + spce aci+nipel ner.leskl 288 sk spolu dokopy to si spocitaj uz sam, ako vypada ze na jednej stane je uz tak pretlaceny ze sa musim ich riadne stelovat aby sa mi brzova celust nedotikala plasta,viem pre cloveka ,ktory jadi na diskoch asi nepochopitelne ale zato je teraz na snehu s nimi vacsia zabava = viac techniky ako inokedy predtym proste to treba vediet
ach jaj...zase jedna plodna tema...vieste co znamenaju tie skratky pred tymi cislami u mavicov?? tak napr. xc znamena cross country. xm- cross mountain. ex- extreme....ako chces porovnavat diametralne odlisne rafiky???jedny su ziazdove,druhe na maratony atd...ked jazdis xc tak ber tie 317 tie su fajn...ja som mal 221 a tiez bol fajn...
...nezahrnuje tieto diametralne odlisne styli do jedneho... Nezavodne este raz napisem NEZAVODNE XC?????????? aspon v mojom pripape ANo
...ale som nazoru ze vsetko s mierou minuli rok ma stal bike okolo 25 000sk,kazdym rokom sa to zvacsuje tento rok to vypada 35- 45
On sa ta kamo pyta, preco ked jazdis XC, Nezavodne este raz napisem NEZAVODNE XC, tak preco sa pytas ci si mas kupit raf na FR, ked ti to este nedoslo.
Vies to je jedno ci jazdis zavodne alebo nezavodne ale ked je to raz xc.. Dominik škoda tých 35-45 tis. Pre teba sa mi zdá je aj Tesco bike CELOPERO vela!!! dva krát si rozmysli co napises a potom napis. alebo este lepšie: najprv sa niekoho spytaj ci to nie je chuovina a potom pis. Ja tiez nejazdim dlho ale rozdiel medzi XC a FR,DH poznam..
:X:X:X...tak vcera sa stalo co stat malo a dneska tu trcim jako puk...:X:(:X:?:((td)(td)(td):X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:X:X:(:(:(:(:(:(:(
..rafik berem Xc 717 ale neviem ake tomu adekvatne spice a niple alebo mam brat xm 317
rozdiel medzi 717 a 317 cenovo je dost priepastny ale podla tych kecov co su o nom pisane mal by vydrzat viac ...jazdil niekto na 717 rafik pre v brzdy
...inak xc je cross country a xm cross mounting to je ako enduro:S
...a aby ste si nemysleli ze sa uplne spolieham na Vas tak som nasiel
spice DT competion a champion
...niple pro lock alu alebo brass(vysvetlim alu ako Hlinik a brass ako mosadz) co je lepsie alu je lahsie ale to nie pre mna az take podstatne ...podstatne je aspon pre mna zivotnost >:D<
....koniec ......>:D<.......X(........a myslite ze na ten bombovy rafik bude stacit novatec 4 loziskovy ..furt sa o nom tu keca a tiez sa tu kecaju take bludy ako author naboj je dobry...:X ´jedna sa o zadny(rear)naboj
............Aha ved to som uz pisal v predchadzajucom pripevku no nic ked som to uz napisal tak to predsa nezmazem Taka snaha
...takze nebudte zabrdeny a este dneska mi odpiste vdaka... idealne by to bolo okolo 18:00 do 22:00 popripade aj ihned ......den bez biku je pre mna ako den ...:X:X:X:X:X:X:X
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...trochu so surfoval na vlnach internetu a dosurfoval som na strankach Mavic ... 3 rafky s roznymi cenami :
- xc 717 2000sk...inak neviem ci tento rafik nie je len keramika ...keby bolo tal neberem
-xm 719 2000sk
-ex 721 2000sk
-xm 317 1000sk ten sa mi asi najviac pozdava aspon ta cena i ked postrada funkcie xc 717 ..neviem je dobre si za tie vlastnosti priplatit
...jazdim nezavodne xc
...este spice a niple k tom rafiku ake mi odporucite
...za odpovede vopred vdaka
ako vyzera taky rafik co cochvila praskne ?
...ale som nazoru ze vsetko s mierou minuli rok ma stal bike okolo 25 000sk,kazdym rokom sa to zvacsuje tento rok to vypada 35- 45
..rafik berem Xc 717 ale neviem ake tomu adekvatne spice a niple alebo mam brat xm 317
rozdiel medzi 717 a 317 cenovo je dost priepastny ale podla tych kecov co su o nom pisane mal by vydrzat viac ...jazdil niekto na 717 rafik pre v brzdy
...inak xc je cross country a xm cross mounting to je ako enduro:S
...a aby ste si nemysleli ze sa uplne spolieham na Vas tak som nasiel
spice DT competion a champion
...niple pro lock alu alebo brass(vysvetlim alu ako Hlinik a brass ako mosadz) co je lepsie alu je lahsie ale to nie pre mna az take podstatne ...podstatne je aspon pre mna zivotnost >:D<
....koniec ......>:D<.......X(........a myslite ze na ten bombovy rafik bude stacit novatec 4 loziskovy ..furt sa o nom tu keca a tiez sa tu kecaju take bludy ako author naboj je dobry...:X ´jedna sa o zadny(rear)naboj
............Aha ved to som uz pisal v predchadzajucom pripevku no nic ked som to uz napisal tak to predsa nezmazem Taka snaha
...takze nebudte zabrdeny a este dneska mi odpiste vdaka... idealne by to bolo okolo 18:00 do 22:00 popripade aj ihned ......den bez biku je pre mna ako den ...:X:X:X:X:X:X:X