Akekolvek pradlo, ktore sa privelmi zmyka, alebo privelmi rychlo susi , trpi a zivotnost ide dole. Ak necham zmykat na 1000ot, tak susit prakticky ani nepotrebujem, ale zas treba pracku nahanat po byte
quote="Hack3r@1108557"]mila historka v stupave som ja ale v zivote nebol videl som len jeden dalsi taky ram ako mam ja a malo ho dievca na maratone tusim v Sulove inac k ovalu, bol to prvy vyjazd na nom a mam z neho dobry pocit..ak to mam opisat tak mam pocit akoby bol prevodnik vyuzity na 100% klasicky kruh mi pride tak na 80%. oval pocitovo nema mrtvy bod tak to preto
Bol si tam, aj s ďalšou babou obaja ste mali bájky, vtedy som ti to aj písal a ty že hej tak neviem teraz [/quote]
teraz som pozeral na mape ze kde presne je Stupava a fakt som tam v zivote nebol asi si to s niecim mylis
Akekolvek pradlo, ktore sa privelmi zmyka, alebo privelmi rychlo susi , trpi a zivotnost ide dole. Ak necham zmykat na 1000ot, tak susit prakticky ani nepotrebujem, ale zas treba pracku nahanat po byte
no budes prekvapeny, ale napr aj technicke membranove oblecenie odporucaju vyrobcovia susit v susicke na programe pre "outdoor" - obnovuje to priedusnost membrany. ...a neodporucaju to len vyrobcovia ktori chcu predat o 2 roky dalsi kus handry, ale aj znacky co (zadarmo, v ramci zaruky) vymienaju 600 eurove goretexove bundy aj po 8mich rokoch ak dojde k delaminacii vrstiev...
Veď to je dobrá muzika...starý dobrý EURO DANCE Hlavne na 2 unlimited a Vengaboys, na tom som frčal ako decko Ale iba doma, vonku som bol drsný hiphoper
Keby tam neboli 2 Unlimited, moja srdcovka z mládi, ani by som tam nešla, nejaký DJ Bobo ma moc nebere
Ale tá párty potom je bezkonkurenčná, bolo úžasne naposledy, hlavne keď máš okolo seba úžasných ľudí, čo ja našťastie mám
..a ta variabilita skupin... "rapujuci" cernoch a spievajuca beloska, "rapujuci" mulat a spievajuca beloska, "rapujuci" afroamerican a spievajuca beloska, "rapujuci" african a spievajuca beloska...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este keby sa to pradlo vedelo samo vyzehlit... aspon kosele...
Bol si tam, aj s ďalšou babou obaja ste mali bájky, vtedy som ti to aj písal a ty že hej tak neviem teraz
teraz som pozeral na mape ze kde presne je Stupava a fakt som tam v zivote nebol
no budes prekvapeny, ale napr aj technicke membranove oblecenie odporucaju vyrobcovia susit v susicke na programe pre "outdoor" - obnovuje to priedusnost membrany. ...a neodporucaju to len vyrobcovia ktori chcu predat o 2 roky dalsi kus handry, ale aj znacky co (zadarmo, v ramci zaruky) vymienaju 600 eurove goretexove bundy aj po 8mich rokoch ak dojde k delaminacii vrstiev...
Ale tá párty potom je bezkonkurenčná, bolo úžasne naposledy, hlavne keď máš okolo seba úžasných ľudí, čo ja našťastie mám
Doj It, Doj It mosime ich dojit
Vemena plne, vemena plne, veme veme vemena plne
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/kopytovci/doj-it-102233