neviem prečo mi pri tejto téme napadol tento vtip:
Syn přijde s náušnicí a otec na to: Náušnice vždy nosili piráti nebo *****i. Když se mrknu ven, Bůh tě chraň jestli tam nebude tvoje loď!
Kamoš chodil na stolný tenis a raz prisli dvaja mladí hraci za trenerom, ze trener pozrite sa máme nausnice a tréner im pohotovo odpovedal, no to treba takých kkt som tu este nemal
Dnes môj najdlhší výjazd. Štart: Zvolen-->Sliač -->Veľká Lúka-->Hronsek-->Vlkanová-->Iliaš-->Banská Bystrica hore na Urpín ku hvezdarni a cez les po modrej smer --> Lukavica cez Mičinské lúky. V Hrabovej som stretol partiu bikerov. Z Hrabovej som stratil značku a trošku som pobludil po lúkach ale opäť som sa dostal na cestu v Lukavici a pokračoval som ďalej --> Sampor--> Sliač kratšia prestávka na medokyš a po cyklodráhe domov.Cele to spravilo 59,3km.
ked sme pri adopovi, nicky a podobni svojho druhu, maju BAN ? sledujem tu dost malo vlakien a okolo nich ticho, tak keby ma dal dakto fundovany do obrazku, diky
ked sme pri adopovi, nicky a podobni svojho druhu, maju BAN ? sledujem tu dost malo vlakien a okolo nich ticho, tak keby ma dal dakto fundovany do obrazku, diky
zajtra idem otestovať obchody u nás, či to zoženiem ... dúfam, že aspoň lanko budú mať skladom
Kup ale nerezove, lebo niektore obchody predavaju obycajne .. a hlavne zo sebou nos nahradne .. niekedy sa zakerne (clovek nevidi) vydrie pri hlavicke od zlomeneho sroubu a prekvapivo sa odporuca.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Syn přijde s náušnicí a otec na to: Náušnice vždy nosili piráti nebo *****i. Když se mrknu ven, Bůh tě chraň jestli tam nebude tvoje loď!
post1101975.html#p1101975
zajtra idem otestovať obchody u nás, či to zoženiem
ale si nepovedal,ze ktory pondelok
Kup ale nerezove, lebo niektore obchody predavaju obycajne .. a hlavne zo sebou nos nahradne