Po tej zltej som sa vybral naslepo, okolo zaplaveneho lomu som mal pochybnosti, ci to pojde, je to tam trocha zarastene, ale potom to bolo pekne. Vdaka.
V niektorých úsekoch ide trochu húštinami ale dá sa to obísť lúkou popod les, no inak je to lepšia alternatíva, ako ísť tým strmým úzkym asfaltom z Varína.
Tak som nakoniec zbehol do toho Topski. Len som akurát vychytal deň kedy odvážali lepšie bajky do Kálnice, takže som mal na výber už len vybitý e-bike alebo tento celokarbon. Ale aj tak to bol skvelo strávený deň, isto lepšie ako sedieť na izbe a nudiť sa
Ak je tam pritok zo zeme resp z nejakej rurky,teda voda nepriteka po povrchu tak by mala byt. V suchej som bol naposledy asi pred mesiacom ale hentam az nie.
No som zvedavý, šli sme na Končiar a dolu asi 2-3 roky dozadu a žiadne terno to nebolo. Ale neviem kadiaľ presne je to značené, tak niektorý deň pôjdem hore kuknúť.
Ak je tam pritok zo zeme resp z nejakej rurky,teda voda nepriteka po povrchu tak by mala byt. V suchej som bol naposledy asi pred mesiacom ale hentam az nie.
Akurat dnes bol prispevok, ze 70% vsetkych takychno studniciek v Slovenskom raji je nevhodnych na pitie, su tam rozne bakterie, ktore mozu sposobit zazivacie problemy. Odhaduju to na znecistenie z okolia, ktore vsiaklo do podzemnej vody, napr niekto sa v blizkosti vymoci apod. Cize podla mna to nepi pokial naozaj nemusis.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://mtnlovers.sk/clanok/73/ked-mala-fatra-darceky-rozdava
Akurat dnes bol prispevok, ze 70% vsetkych takychno studniciek v Slovenskom raji je nevhodnych na pitie, su tam rozne bakterie, ktore mozu sposobit zazivacie problemy. Odhaduju to na znecistenie z okolia, ktore vsiaklo do podzemnej vody, napr niekto sa v blizkosti vymoci apod. Cize podla mna to nepi pokial naozaj nemusis.
Ja som práveže pil z tečúcej o kamene filtrovanej a aj tak ma to draplo
Uff, a čo tak pre zmenu vretenicou ist dole ?