nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
it's not over til it's over
Giro D´Italia 2016 HD - Stage 20 - Final KilometersOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Najväčší hajzlík na štarte tohtoročného Gira v 19. etape potvrdil, že je hajzlík a nakoniec vyhrá celé Giro. Nuž čo, hajzlíci vládnu svetom...
Jasné, taká je cyklistika, Kruiswijk si to zavinil sám.
Chlapci vy ste ini ***** a kludne sa na to mozte urazit
prvých 18 etap nemal svoj den? A preco by ho mal mat: tito cyklisti utocia presne v poslednom tyzdni a rozhodli sa ze to budu tieto 2 tvrde etapy...... melies hnede tocene
som zvedavy,co budete pisat,ked bude TDF,ze kto bude za toho idiota hajzlika,vsakze vsemudry JoKoslav... ani tak dobre,ani tak.....a kebyze si aj nieco dal,vsak vsetci sypu,tak nemudrujte vyhral najlepsi a tym VINCENZO aj je...
Valverde: nikdy nevyhra GT: zato u mna asi najlepsi cyklista vseobecne:ale sypac musi byt neskutocny
Chavez: mladicek a nemal na to
Kruis:taky polepetko mi pripadal
Ilnur: megapolepetko
chavez na to urcite mal, vsak mal ruzovy dres v predposlednej dolezitej etape a nakoniec skoncil druhy. Jak to ze na to podla teba nema?
a Ilnur nie je ziadny "megapolepetko", isiel paradne a zopar etap sa drzal v top5.
Floydovi Landisovi pomohol po krizovom dni vyhrat etapu prave pohar whiskey vecer pred etapou