Dnes návšteva kamenného obchodu. Zase som kúpil niečo úplne iné ako pre čo som tam išiel. Ale aj kovové montpáky a aj CO2 /normálna pumpa sú veci ktoré som už dlhšie chcel a keď k tomu mali 50% zľavu
...
tie kovové montpaky vyzerajú použiteľne...tohto roku som prvýkrát sekol obe gumy a nemohol som pomaly dať dole ani jednu....kua a to som myslel, že to nieje problem
tie kovové montpáky používame v servise zatial jediné montpáky ktoré sa ešte nezlomili plastové montpáky chúďatá končia svoj život vďaka poniektorým lacným plášťom velmi rýchlo
FEDERER ohneš ráfik? a ty čo máš obute oceľové plášte alebo čo? plášť je gumený....
martinsulovsky skúšali sme kadečo..ale sem tam sa v servise objaví taký "dedinský špeciál" ktorý má plášte z roku 5 a na takých zázrakoch zatial pošli všetky plastové páky.. tak je niekedy problém zhodiť ten plášť aj s kovovými..
Ja som dávnejšie jazdil Bontrager plášte a tie teda ako píše misopetrovic išli dole (aj nasadiť) hrozne ťažko. Ale teraz SCHWALBE zatiaľ všetky ( NOBBY NIC, RACING RALPH, ROCKET RON Evo aj Performance verzie ) idú ľahúčko niekedy aj len tak rukami bez montpák.
Nejaké kovové noname mám aj niekde doma odložené ale používam žlté Continental plastové.
Ono zaleží hlavne od tvaru ráfika.Na moje v pohode aj jednou rukou.Áno skúšal som A viacero plášťov.Terajšie Schwalbe Black Jack bez problémov a nahadzoval som ich aj kamoške a to bolo veru aj pákami dosť namáhavé.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...
Základné modely od Maxxis či Michelin som bežne obúval, vyzúval rukami. No pri TLR plášťoch to už tak jednoduché nie je veru.
Foto, foto, foto, foto ...
Ja som nikdy v zivote nemal kovove a ani nebolo treba a uz som zhadzoval z rafkov kadeco
martinsulovsky skúšali sme kadečo..ale sem tam sa v servise objaví taký "dedinský špeciál"
Nejaké kovové noname mám aj niekde doma odložené ale používam žlté Continental plastové.
astro v pohode ?