nazdar,
zvažujem kúpu bike, cenová relácia 650e, budem jazdiť prevažne poľné cesty, čiastočne lesné "chodníčky" a po ulici.. nejaké tipy linky na konkrétny bike? som v Bratislavy, najlepšie keby je ten shop tu, ale som ochotný zájsť aj do TT alebo NR vďaka chlapi
tak ak chces slusny za tu cenu co ma aspon vzduchovu vidlu tak jedna z mala alternativ je http://www.ctm.sk/model/mtb/caliber-1-0/matna-cierna-zlta/ , 10% zlavu vybavis aj tu v BA bez problemov, v sadesport v PB aj do 20% a poslu ti ho kurierom.
ďakujem ti krásne, rozmýšľam nad vzduchovou vidlou, ale v tejto cenovej relácii toho moc nemám..
niekto ešte nejaké tipy? ďakujem,
kľudne by bodli aj modely z roku 2015
CTm je vyrazne lacnejsie ako ine bajky(giant, ghost, specialized, merida.....) u nich za 650 nedostanes casto vzduchovu vidlu ani po zlave. Caliber 2015ky mal este lepsie osadenie ale je uz davno vypredany, ber caliber 2016 a ak chces mozes prihodit par desiatok € daj si rovno na predajni vymenit brzdy za deore m615, oplati sa to a stale by si sa mal zmestit do 650.
CTm je vyrazne lacnejsie ako ine bajky(giant, ghost, specialized, merida.....) u nich za 650 nedostanes casto vzduchovu vidlu ani po zlave. Caliber 2015ky mal este lepsie osadenie ale je uz davno vypredany, ber caliber 2016 a ak chces mozes prihodit par desiatok € daj si rovno na predajni vymenit brzdy za deore m615, oplati sa to a stale by si sa mal zmestit do 650.
ctm caliber 1.0 model rok 2016 cenovka na webe 719€ takže som trošku prešvihol rozpočet, a to nerátam tie ine brzdy, alebo tebe ukazuje inu cenu?
alebo 2, že rátaš tú zľavu o ktorej si písal PB je považská bystrica alebo Podunajské Biskupice?
PB = Považská Bystrica. Tá zľava je istá v každej predajni kde majú CTM a bicykel ako taký sa určite zmestí do tých 600 -620 plus tie brzdy, ktoré ale nie sú nutnosť. Keď tak ich vymeníš aj neskôr.
Pri 180 vyske zalezi strasne od dlzky noh, Ja mam 180 a kratke nohy 82cm a Lko 48ku by som mal velmi na hrane pri tomto HT, v podsate bez rezervy natalaceny na hornu trubku. A canyony su vsetko 29ky.
Na pretekoch jazdia HT29 aj uplni krpci. No napriklad ja som vyssi ako ty a 29nu nechcem ani nahodou. Max 27,5. To to si musis ale vyskusat sam. Alebo ak sa nevies rozhodnut, tak by som radil neist do extremov a brat radsej 27,5.
27,5 kolesa chcem určite, veľkosť rámu podľa kadejakých prepočtov vychádza asi na L, pôjdem pozrieť Decathlon do konca týždňa naskladnia ten RockRiders 580, pozriem osobne skúsim hádam mi padne ako uliaty, ten sa výbavou pohybuje najlepšie voči cene.. zatiaľ ďakujem pani za ochotu
chlapi, výber som z eliminoval na tieto dva, ktorý je povedzme lepšie na tom výbavou?
veľkosť kolies nejdem riešiť lebo 27,5 a 29 si myslím že ja nepocítim, na RR som sedel bolo fajn, canyon neviem kedže to nemám kde vyskúšať.. ohľadom tej výbavy neviem tie triedy čo je lepšie.. ďakujem za postrehy názory..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
niekto ešte nejaké tipy? ďakujem,
kľudne by bodli aj modely z roku 2015
ctm caliber 1.0 model rok 2016 cenovka na webe 719€ takže som trošku prešvihol rozpočet, a to nerátam tie ine brzdy, alebo tebe ukazuje inu cenu?
alebo 2, že rátaš tú zľavu o ktorej si písal
čo poviete na toto?
a posledný adept ...
https://www.canyon.com/sk/mtb/grand-canyon/grand-canyon-al-3-9.html
chlapi, výber som z eliminoval na tieto dva, ktorý je povedzme lepšie na tom výbavou?
veľkosť kolies nejdem riešiť lebo 27,5 a 29 si myslím že ja nepocítim, na RR som sedel bolo fajn, canyon neviem kedže to nemám kde vyskúšať.. ohľadom tej výbavy neviem tie triedy čo je lepšie.. ďakujem za postrehy názory..