V idealnych svetelnych podmienkach ako je tento priklad to HDR relativne dobre zvlada aj mobil z ruky. V horsich svetelnych podmienkach su ale HDR pokusy z ruky podstatne horsie.
To je fakt. V lese to niekedy vypnem alebo robim minimalne dve fotky rovno po sebe. Casto ani to nestaci.
presne toto ma napadlo... idem riesit kvalitnu rodinnu foto do albumu popripade na obraz a fotim telefonom... Jezus palec hore naozaj... ako keby si riesil na liberte, ci mas 180 alebo 160 kotuce na brzdach
A nie je to jedno, kašľať na foto. Vak som na ferratu nebral, takže ostal doma aj foťák. Toto bola len taká momentka mobilom na FB a sem. Pochybujem, že sa k nej niekedy viac vrátim
Neviem ako ini ale mne uz na súcasných telefonoch tie fotky vyhovuju. Pokial nemusis zoomovat alebo fotit v šere tak ja som spokojny mne to staci. Aj tak ine riesenie nieje. brat zrkadlovku na výlet je blbost. Zo vcera. Fotil Slavo. Nebyt seknutiu plasta zdrhneme jej
presne toto je aj moj nazor... dnes uz nemusis brat so sebou mp3, fotak, mobil a pod. mas all in 1 a aj ta kvalita je fajn... na to, aby si dakomu ukazal foto, ze tu som bol, toto som zazil, tak to staci a uplne v pohode to je aj ked si ich vytlacis ako foto v klasickom formate do albumu... nepotrebujes hadam mat fotky kde ti vidno kazdy por na xichte... aj tak je tych fotiek dnes ako nasratych, az je to nechutne... dakedy sa slo na dovolenku a ztazka sa vyfotili 2-3 32-obrazkove filmy a dnes sa vrati dakto z jednodnoveho vyletu a ma 200 fotiek... naco je to dobre?
ok aby som to dal na pravu mieru... nachadzaju sa to velmi casto vytvory, ktore by som si ani nenechal ak by som take daco otvoril, ako nedavno tu dakto z vyjazdu daval take fotky, akoby to fotil zemiakom... s tym samozrejme nesuhlasim, ale ked je fotka pekna, len nejaky sum, popripade iny miminalny kaz ma, tak si nemyslim, ze je opovrhnutia hodna... aj ked je tu polovica fora profi fotografmi, mozu byt radi, ze tu dakto daco prida a nie zakazdym <>ovat, ked fotka nepresla fotografologickou policiou (to som si prave vymyslel, ak by dakto chcel mudrovat, ze take cosi neexistuje)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je fakt. V lese to niekedy vypnem alebo robim minimalne dve fotky rovno po sebe. Casto ani to nestaci.
skor na ebajku
2. v tejto chvili som vo vlaku kdesi pri Bačovom kkte
Chvíľu som rozmýšľal že kde - Púchov ?
no však preto je super, keď niekomu na tých fotkách záleží a trochu na nich popracuje a nedá sem hocijaké výcvaky, len aby dačo bolo
ja napr.
Glevo tak si to označ!