Z Levic sa chodi pekne na Stiavnicu, pekne cez Batovce smer Badan-Pocuvadlo, alebo po hlavnej na Richnavu, pre mna tie najkrajsie vyjazdy. Cestacik je pekny, ten ta az na Sitno vyvezie od Sv. Antonta
Samozrejme poznam tie trasy. Chcem nabrat najprv kondicku na rovinach Koncom leta urcite skusim vybehnut z LV na pocuvadlo. Aky je asfalt smerom na Batovce->Badan->Pocuvadlo? Nejde vela aut tadial?
Asfalt je zly, ale zato auta ziadne. Ak by si siel na Richnavu po hlavnej, tam je asfalt este horsi dole v Bohunickej doline, potom dalej sa to zlepsi. Ja osobne by som siel hore cez Badan a Pocuvadlo, potom naspat smerol dole zjazd po hlavne, mozno este s odbockou na Pukanec potom, aby som sa bohunickej doline vyhol.
Po hlavnej jazdim niekoľko krát ročne autom a viem ze je tam na figu asfalt... Urcite skusim tvoj návrh tj. hore smerom na Badan a späť po hlavnej. V Batovciach mam kolegu tak tam si dam občerstvenie Od LV to mam domov este 11 km takže nič hrozné. Mojou metou na tento rok bolo Štúrovo a späť (presne 100 km) ale uz teraz davam 50 km vyjazdy celkom v pohode takze s tým Pocuvadlom to nieje zly nápad.
Som od Levic takze tu moc kopce nemame Ale nie, myslim ze vrchar by zo mna nebol... potrebujem este potrenovat no roviny mi chutia viac
ak chces,tak sa mozes pridat do nasej party 3 hodinovych cyklistov: 1,5 hodiny na bajku a 1,5 hodiny na pive
kopce Mochovce-meteorologicka stanica.......smer za N.Dedinou si mozes dat 10x Berianku alebo ako ti pisu chalani, Pocuvadlo bud od Jablonoviec alebo tazsou trasou smerom na B.S alebo klasika ist Hodrusu Hamre......Tlsty Vrch...... Brehy.....Uhliska .....tych kopcov tu je neurekom az sa ti bude hlava tocit.....
Rad sa pridam nieje problem Smer Hodruša ma moc neláka neviem prečo, chodil som tade turistikovat... tie Mochovce by som aj skusil. Kde mavate startovaci bod?
miso ano: ale my z LV kym tam prideme a dame cely okruh to je cca 160km:co je na pivkarov dostatocne mnozstvo km... bandolerov LV: vsak ked sme levicania,sa nebudeme stretavat v Kalnej predsa martinsulovsky nie,nie je
z kopaníc je zjazd cez les v dosť zlom stave ale na brzdách to na cesťáku v pohode dáš...taká trochu MTB vsuvka
Miso cez Kopanice som siel dva krat v zivote. Je to zazitok na pohladanie:). Prvy krat pred 20 rokmy a druhy predvlani. Myslel som ze to je koniec sveta. Skvela vsuvka pre ziletku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Píla je 52/36 takze co som siel strmsie kopce tak na najlahsom prevode sa dalo ako tak
kopce Mochovce-meteorologicka stanica.......smer za N.Dedinou si mozes dat 10x Berianku alebo ako ti pisu chalani, Pocuvadlo bud od Jablonoviec alebo tazsou trasou smerom na B.S alebo klasika ist Hodrusu Hamre......Tlsty Vrch...... Brehy.....Uhliska .....tych kopcov tu je neurekom az sa ti bude hlava tocit.....
horšie je to od červenej studne po hodrušu
btw. odveci nieje ani trasa hodruša-kopanice-richňavské jazerá štiavnické bane-štiavnica-červená studňa-hodruša
z kopaníc je zjazd cez les v dosť zlom stave ale na brzdách to na cesťáku v pohode dáš...taká trochu MTB vsuvka
bandolerov LV: vsak ked sme levicania,sa nebudeme stretavat v Kalnej predsa
martinsulovsky nie,nie je
Miso cez Kopanice som siel dva krat v zivote. Je to zazitok na pohladanie:). Prvy krat pred 20 rokmy a druhy predvlani. Myslel som ze to je koniec sveta. Skvela vsuvka pre ziletku