mna vcera nahanali dve hodiny - ale az na par kvapiek som bol suchy. dnes to uz tak slavne nebolo - odchadzal som za jasnej oblohy k tmavej a nasledny utek domov - kilometer v lejaku sa ale dal prezit. uz by to mohlo skoncit - v lesoch bahno, pocasie provokuje a kym sa clovek niekam dostane tak ho zleje burka
No to i mna z kamosom dnes a to len na repase a toryski sme sli a minimalne 5x zme zmokli a stale jeden a ten isty mrak
ja som tiez dnes rýchlo varila , deti nakrmila seba vychystala ( kým som dala na seba niečo , čo prekrylo tie spalene ramena zo včera ,tak bolo neskoro ) a vyjdem von a mrak jak fras sa kdesi od Prešova valil rovno na nás .... a kým som dala bajk pod strechu,už lialo ...
Ja som sa včera tiež kvalitne vysypal na asfalte. V 30km/h v zákrute som sa klzal ako na ľade a pri tom ani mokro nebolo. Kde bolo cyklo oblečenie pohoda iba modriny, ale tam kde už nebolo tak pekne zodratý
Spiš a okolie
dnes prvý výjazd v cyklogatiach s vložkou ( oj ta to je nebe a dudy ) , ale aj tak mám pocit , že kým nemám oreklamovaný cyklomunďúr a bajk aspon za dva výplaty,tak si fičím v neviditeľnej bubline ako zblúdilý víkendový jazdec . Hlavne bielo modre dresy na cesťákoch , ale vraj si mám zvyknúť . Kdesi tu ktosi minule rozoberal, ako sa tu navzajom zdravite a nezdravíte ... No skor nezdravite , aspon tuna na Spiši . A pritom stačí tak málo a vie to podvihnut náladu a cele to bajkovanie je potom príjemnejsie .
tiriel: no ono ide zrejme aj o to oblečko, ja tiež nemávam na sebe značkové handry, ale skôr o to ,že si žena...môžem potvrdiť, že mi bolo povedané ako sa cyklisti zdravia-z desiatich ťažko kývne jeden...mala som zo začiatku z toho divný pociť-ale teraz či dám 100km s pozdravom od iných alebo bez-neriešim.hlavne že prídem z kopcov plná načerpanej energie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som tiez dnes rýchlo varila , deti nakrmila
astro - ty by si mu mohol udeliť výnimku v jazykovom okienku
Si zabyl.
A ani 10 ☺
Pekny, ale daj si zaslepky na koniec riaditiek. Ked sa pozries do padov na biku, tak pochopis ze preco a dvojnasobne ak to je dirtovy bike.
správne tipujem, že tatino a strýko na závode a ty si si krátil čas?
Ja som sa včera tiež kvalitne vysypal na asfalte. V 30km/h v zákrute som sa klzal ako na ľade a pri tom ani mokro nebolo. Kde bolo cyklo oblečenie pohoda iba modriny, ale tam kde už nebolo tak pekne zodratý
dnes prvý výjazd v cyklogatiach s vložkou ( oj ta to je nebe a dudy ) , ale aj tak mám pocit , že kým nemám oreklamovaný cyklomunďúr a bajk aspon za dva výplaty,tak si fičím v neviditeľnej bubline ako zblúdilý víkendový jazdec . Hlavne bielo modre dresy na cesťákoch , ale vraj si mám zvyknúť . Kdesi tu ktosi minule rozoberal, ako sa tu navzajom zdravite a nezdravíte ... No skor nezdravite , aspon tuna na Spiši . A pritom stačí tak málo a vie to podvihnut náladu a cele to bajkovanie je potom príjemnejsie .
tiriel: no ono ide zrejme aj o to oblečko, ja tiež nemávam na sebe značkové handry, ale skôr o to ,že si žena...môžem potvrdiť, že mi bolo povedané ako sa cyklisti zdravia-z desiatich ťažko kývne jeden...mala som zo začiatku z toho divný pociť-ale teraz či dám 100km s pozdravom od iných alebo bez-neriešim.hlavne že prídem z kopcov plná načerpanej energie...