Po skúške Phenoma som nakoniec skončil u Avatara 155 mm, najprv mi prišiel opticky skôr pre cesťák, no predsalen si s ním prdel rozumie viac ako s phenomom
Aj kadenciu to merie, predrazenie je o dph + clo + zastupenie fedexom pri precleni, cize nejakych 113€ percentualne sa mi to ratat nechce mozno keby som kanadanom napisal aby tam nedali fakturu, ked to posielali spat ( kluka je moja) tak minimalne to dph tam byt nemuselo
To by nepomohlo, by ti to drzali az kym im nedodas fakturu. Mne tak drzali 3 posrate tricka za dokopy 15€... Ja som kvoli opletackam s colnikmi kupil Stages od ich EU zastupenia v DE a hlavne mam len jeden bike a na pedal cakat mesiac by sa mi teda nechcelo. kimlo Strava pridava okolo 30-50W oproti realite a to je dost.
To by nepomohlo, by ti to drzali az kym im nedodas fakturu. Mne tak drzali 3 posrate tricka za dokopy 15€... Ja som kvoli opletackam s colnikmi kupil Stages od ich EU zastupenia v DE a hlavne mam len jeden bike a na pedal cakat mesiac by sa mi teda nechcelo. kimlo Strava pridava okolo 30-50W oproti realite a to je dost.
aha dobre vedieť, vlastne som musel posielať colníkom aj doklad o platení, tak to asi nejde tak ľahko odrbať.. ja som kľuku zohnal od kamaráta čo má stages, takže som im poslal tú, inak by som to tiež nerobil. v konečnom dôsledku by som vyhodnotil tento môj nákup tak že som mal zobrať overený stages a mal by som to bez nervov a starostí a hneď, síce o pár eur drahšie..
ako ten proces inštalácie je rýchly, len majú veľa práce, tak ti napíšu v ktorom týždni to budú robiť a potom mi to hneď spravili, zdržuje to najmä to posielanie, colnice a podobne... inak od leta budú predávať tiež kľuky ako stages, dá sa to už teraz kúpiť... inak 18.5. som vytvoril objednávku a dnes to došlo, v colnom sklade v BA to bolo už pred týždňom.
inak 18.5. som vytvoril objednávku a dnes to došlo, v colnom sklade v BA to bolo už pred týždňom.
ako byvaly pracovnik DHL potvrdzujem, niektore zasielky prisli expresne z opacneho konca sveta za 2 dni, a to za poriadne mastne prachy (vyslovene stovky eur). nasledne colnici v pohodicke zadrziavali zasielku 2 tyzdne... ak chcel clovek tu byrokraciu urychlit, tak musel osobne riesit veci na colnici, zobrat si den dovolenky a absolvovat absolutnu torturu.
a takymto flakacom-vypalnikom-colnikom sa este aj skladame na vysluhove dochodky
Včera som si bol pre nový Bike na jazdy po okolí - výmena za haibike. Na prvý pocit to je úplná raketa, ale ešte nebol čas ísť ďalej od domu. A trochu nezvyk po tom čo som mal posledné roky iba fully.
Nebol, kúpil som ho doma v Holandsku. Má najazdené 7 hodín a 34 minút a nejakých 130km. Pani na ňom išla nejakú tour a ak som to správne pochopil, tak sa potom rozviedli a biky ostali u chlapa.
BTW: je to 25" rám a pani mala 196 cm, takže pre mňa akurát.
Aku to ma "effective top tube lenght"? To nebude mat snad ani 600 mm ako pozeram, cize "ideal" pre dvojmetroveho cloveka. Este pre zenu je to celkom OK, ale pre muza malo. Typicka cross geometria...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To by nepomohlo, by ti to drzali az kym im nedodas fakturu. Mne tak drzali 3 posrate tricka za dokopy 15€... Ja som kvoli opletackam s colnikmi kupil Stages od ich EU zastupenia v DE a hlavne mam len jeden bike a na pedal cakat mesiac by sa mi teda nechcelo.
kimlo Strava pridava okolo 30-50W oproti realite a to je dost.
kimlo Strava pridava okolo 30-50W oproti realite a to je dost.
aha dobre vedieť, vlastne som musel posielať colníkom aj doklad o platení, tak to asi nejde tak ľahko odrbať.. ja som kľuku zohnal od kamaráta čo má stages, takže som im poslal tú, inak by som to tiež nerobil. v konečnom dôsledku by som vyhodnotil tento môj nákup tak že som mal zobrať overený stages a mal by som to bez nervov a starostí a hneď, síce o pár eur drahšie..
ako byvaly pracovnik DHL potvrdzujem, niektore zasielky prisli expresne z opacneho konca sveta za 2 dni, a to za poriadne mastne prachy (vyslovene stovky eur). nasledne colnici v pohodicke zadrziavali zasielku 2 tyzdne... ak chcel clovek tu byrokraciu urychlit, tak musel osobne riesit veci na colnici, zobrat si den dovolenky a absolvovat absolutnu torturu.
a takymto flakacom-vypalnikom-colnikom sa este aj skladame na vysluhove dochodky
BTW: je to 25" rám a pani mala 196 cm, takže pre mňa akurát.