MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
tiez som toho nazoru preto som sa pytal na presny typ. aby som si vygooglil ako vyzera konektor a nasledne dal ...
meral to ten isty expert, co povedal ze to je softverovy problem ?
..ale k asus-u pisu toto na forach:
If there was a power event (brown-out, surge...) a polyfuse may have "blown" (polyfuses are nice because they reset themselves) and in that case simply waiting and trying again "fixes" things (wait time can vary but shouldn't be more than a few hours)
ked je raz nieco premerane, tak to funguje!
Dolezitejsie veci mam na Synology DS215+ s 2x6TB WD Red diskami, ktore je ale vypnute
...zonglovat s externymi diskami ta skor ci neskor prestane bavit
test crystal disk markom:
- vyssie rychlosti pri zapise su dane asi tym, ze OS na tom Brixe potvrdi zapis skor ako su data aj realne flushnute a zapisane na disk
Zaujimave. Pri RAMkach a USBckach sa drzim Kingstonu, pri tom disku ma zaujali parametre (odolnost hlavne) tak som ho zobral. A zatial 2 roky a no problemo. Takze dalsi uz radsej zoberiem od inych vyrobcov. Btw. pri externych strasne zavisi od kusu ku kusu. Kamarat ma samsung. Novy disk zapol ozvalo sa tuknutie (asi citacia hlava) a bolo po disku. Po uznanej reklamacii mu druhy disk vydrzal 3 dni, ked mu spadol z nocneho stolika na zem uz nenabehol.