Moja hmotnost aktualne, plne nalozeny bachor (pupok) a doplneny vodou, je 73kg.
Nebranim sa vyssej sume, ale zasa ked prihliadnem na cenu bicykla, aby som sa nedostal na jeho hodnotu.
CAMPAGNOLO SCIROCCO 35 sa mi pozdavaju. Len mam akosi nedoveru voci tomu vypletu. Vyzera to labilne a este sa mi nuka otazka, ci to bude niekto vediet docentrovat, servisovat z okolia NR.
Dakujem Vam.
Na G3 vyplet clovek prakticky nenajde kriveho slova na internetoch, a to ani od od omnoho tazsich ludi ako 73 kilovych. Mam +- tvoju hmotnost a Campagnolo Eurus/Campagnolo Bora sa mi nikdy nepodarilo nijako poskodit/ohnut, napriek tomu, ze som casto vymietol slusne jamy. Minule sa mi podarilo prejist zfrezovany ~5cm zraz v ceste v rychlosti cca 45km/h, ktory som vobec necakal kedze som isiel za autom, nechutna rana a bol som si skoro isty, ze rafik to musel schytat, ale ziadne poskodenie, vajco ani osmicku som nebol schopny objavit. Pre porovnanie, na kolesach American Classic Sprint 350 som bol schopny spravit osmicku asi po 300km od kupy, ked som presiel v 40tke panelovy spoj, co sa s vyssie spomenutou zfrezovanou cestou vobec neda porovnat, na AC350 by mi v tej situacii asi rovno praskol rafik
rovnaké skúsenosti mám so Zondami,vážim cez 85kg a bajk nijak extra nešerím,bunnyhopy cez obrubníky sú úplne bežná zaležitosť,no a výmolov je u nás tiež dosť. Kolesá su OK,majú 5000 km...
1sakal1 Nechces radsej prihodit ~70e a zobrat Zondy ? Scirocco/Quattro su tiez absolutne spolahlive kolesa (mal som ich na bicykli ked som ho kupil, potom som ich vymenil za Eurusy), ale su to naozaj tazke kolesa, realna hmotnost nie je 1750g ako uvadzaju, snad kazdemu kto ich vazil vyslo 1820-1850g. Zondy su o 300g lahsie, co uz na kolesach nie je uplne malo, to poznas.
Tak Vam sem dam i ja svoj bike.. Skladal som si ho sam hoci to podla vasich kriterii asi nebude nic moc extra.
Zlozil som ho prakticky za 500 eur copyrights33.postimg.org s33.postimg.org image upload
Ram carbon bergamont platoon team 2012 + carbon sedlovka riaditka a sedlo
Odpruzena vidlica je asi jedinym tazitkom ak nepocitam kolesa u ktorych som nesiel do karbonu vzhladom na nase cesty
Inak cez MTB biker objednane plaste schwalbe 27.5x1.1
Joli - ja som bol na podobne upravenom bajku v roku 2009 na zajazde cez alpske kopce na Tour de france. Vtedy som este nemal cestak a aj keby som mal, tak by som tam na nom asi nesiel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nebranim sa vyssej sume, ale zasa ked prihliadnem na cenu bicykla, aby som sa nedostal na jeho hodnotu.
CAMPAGNOLO SCIROCCO 35 sa mi pozdavaju. Len mam akosi nedoveru voci tomu vypletu. Vyzera to labilne a este sa mi nuka otazka, ci to bude niekto vediet docentrovat, servisovat z okolia NR.
Dakujem Vam.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/zapletane-kolesa-campagnolo-scirocco-35/4705
Zlozil som ho prakticky za 500 eur
image upload
Ram carbon bergamont platoon team 2012 + carbon sedlovka riaditka a sedlo
Odpruzena vidlica je asi jedinym tazitkom ak nepocitam kolesa u ktorych som nesiel do karbonu vzhladom na nase cesty
Inak cez MTB biker objednane plaste schwalbe 27.5x1.1
https://www.google.sk/search?q=gravel-bike&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0nbvuy6fNAhXHUBQKHSZICzMQ_AUICCgB&biw=1285&bih=719
Joli - ja som bol na podobne upravenom bajku v roku 2009 na zajazde cez alpske kopce na Tour de france. Vtedy som este nemal cestak a aj keby som mal, tak by som tam na nom asi nesiel.