ak by ste si kupovali dualsim okolo 150 eur tak čo by ste brali? Niečo neveľké do 5". vďaka za odpovede
Huawei P8 Lite som dostal firemný. Celkom svižný Androriť, jediná nevýhoda je to, že ak dáš 2 SIM nedáš pamäťovú kartu a máš "iba" 16gb. Na osobnom by mi to vadilo asi, ale firemný pohodka. Cena 180€ bola...
Ten mobil je pre oca a on velku pamat nevyuzije. Nech to zvlada dve simky,nech to obstojne foti a nech neseka...
Este aj nokia lumia 640 alebo 650 sa mi pozdava
Mne sa pozdáva aktuálna generácia Moto G (čistý Android, vodeodolná, slušný foťák, LTE), len keby bola tak o palec menšia... no nič, hádam sa nejaký výrobca Androidov zasa raz inšpiruje Applom.
Sony Xperia M4 Aqua - odvčera prestal mabijat, resp. dlho stoji a potom len velmi lenivo nabíja. Za celú noc to dal len na 67%. Skusil som reštart, rozne nabíjačky ale stav pretrváva. Vybija ale rovnako rýchlo ako predtým. Stretol sa s takým niečím niekto? Fon nema este ani rok.
Tiez mi tak nedavno odisla baterka. Za 3dni na kabli nabilo len 23%.. Riesenie problemu 10min aj s cestou do NAY. Baterka stala smiesnych 10e. A telefon funguje ako novy..
AdMich: vraj sa do tychto Huaweiov da dostat SD karta aj SIM zaroven (maju kontakty oboj), ale treba ich mierne zbrusit. Na nete je kdesi k tomu pokec. Jak moc to treba upravovat ale neviem...
lto to by mi na firemnom asi neprešlo Že: "šéfe, zbrúsim si simku, videl na jútúbe návod" Videl som to už, no nie som zástancom týchto "vychytávok" ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Huawei P8 Lite som dostal firemný. Celkom svižný Androriť, jediná nevýhoda je to, že ak dáš 2 SIM nedáš pamäťovú kartu a máš "iba" 16gb. Na osobnom by mi to vadilo asi, ale firemný pohodka. Cena 180€ bola...
Este aj nokia lumia 640 alebo 650 sa mi pozdava