Take tri vecere by z toho mohli byt . Vraj sa dazdovky chovaju ako vysokoproteinove jedlo .. to som cital uz davno-davno... nie je vhodna na low-carb dietu ?
Dnes sa pekne natiahol po tom čo som nenadvihol predné koleso nad veľký koreň. Bolo to dosť v rýchlosti a rajdy sa mi otočili, čo najviac to bowdeny a hadice dovolili....
Zistil som, že okrem ruky to dostalo iba radenie. Najmenšie 2 pastorky vôbec nezaradím. Bowden je trocha nalomený pri vstupe do radenia. Keď preklikávam od najväčšieho pastorku po najmenšií, radenie klikne iba 8 krát miesto 10. Naozaj neroziem, či sa vôbec dá po takomto páde zmenšiť radenie.... ?
Potrebujem nejaké špecialne náradie alebo nové náhradné diely keď chcem len vybrať lanko, vymeniť cca 15cm bowdenu (ktorý sa napája do ďalšieho) a následne dať to isté lanko na svoje miesto?
Rozsype sa mi to radnie na súčiastky alebo pri tejto operácií to ostane všetko v kope?
Nikdy som niečo také neskúšal a nechcem kvôli maličkosti bežať do servisu.
Ja by som vymenil okrem bovdenu asi aj lanko kedze poriadne schytalo. Alebo ho minimalne poriadne prekontroloval (zakoncenie pri hlavicke), ci sa neposkodilo.
pri vyberaní lanka naňho pripevni motúz (v prípade že nemáš cez vnútro rámu vodiace dutinky cez ktoré ide lanko)..aby sa ti následne lahšie cez rám preťahovalo nové lanko, ak máš vnútorné vedenie zabezpečené tak nemáš čo riešiť staré vytiahneš nové zasunieš
nemusi to byt vzdy take jednoduche... ja som minule vytiahol bowden a aj ked mi lanko ostalo vnutri a cez neho som chcel natiahnut novy, nepomohlo lebo dierky boli pod uhlom a navyse take tesne na bovden ze som to nedokazal pretiahnut.... potom vidla dole aby som sa k tomu dostal..... ale aspon som vycistil hlavko popri tom
Dnes po mne na Devine na cyklochodniku vybehol nejaky ten bull alebo amstaff. Majitelov - par, mal u prdele, mohli naňho kricat kolko chceli. Ujst mu nebola šanca nech som sliapal do pedálov co sa dalo, furt isiel po nohe. Nakoniec som vycvakol tretru a podarilo sa mi ho hned prvou trafiť rovno do tlamy, vtedy prestal. Majitelom vynadat som radsej nesiel kua ale pedaloval som dalej v sviznom tempe dalej domov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Po spravnosti: co za sliepky to zere?
Dnes sa pekne natiahol po tom čo som nenadvihol predné koleso nad veľký koreň. Bolo to dosť v rýchlosti a rajdy sa mi otočili, čo najviac to bowdeny a hadice dovolili....
Zistil som, že okrem ruky to dostalo iba radenie. Najmenšie 2 pastorky vôbec nezaradím. Bowden je trocha nalomený pri vstupe do radenia. Keď preklikávam od najväčšieho pastorku po najmenšií, radenie klikne iba 8 krát miesto 10. Naozaj neroziem, či sa vôbec dá po takomto páde zmenšiť radenie.... ?
http://sikmooky.mtbiker.sk/
Potrebujem nejaké špecialne náradie alebo nové náhradné diely keď chcem len vybrať lanko, vymeniť cca 15cm bowdenu (ktorý sa napája do ďalšieho) a následne dať to isté lanko na svoje miesto?
Rozsype sa mi to radnie na súčiastky alebo pri tejto operácií to ostane všetko v kope?
Nikdy som niečo také neskúšal a nechcem kvôli maličkosti bežať do servisu.
PS: nikde na internete nieje toto opísané