Tak dnes sme si nalozili celkom peknu porciu SNV - MArkusovska dolina - Olso - Porac -Slovinska skala - Lacemberska dolina - Porac - SNV. Zdeno nas poprehanal tak, ze sme nakoniec zvolili unikovu variantu z Poraca rovno dole cez Rudnany Skoro 72 km a 1450 m/v, pri Slovinkych zas bola akcia pre bikerov tak sme tam chvilku posedeli pri kofole a klobaske. Zaverecny v Rock pube lebo bol najblizsie
Dnes som po robote vyšľapol na moje obľúbené miesto, odkiaľ je veľmi pekný výhľad na časť Hnileckej doliny. Bol som tam x- krát a vždy je to pre mňa relax, chvíľu posedieť na takom mieste. Len brýle som tam zabudol
Dnes som si len tak vybehol podvecer otestovat 10 km a 250 m/v ako zakladny cas na 24 hod maraton. Ovady mi pomohli k celkom slusnemu tempu hore kopcom, ale v zjazde som sekol prednu a kym som ju vymenil tak si to komare na mne vynahradili Lavicka na Masi je este stale out ale aspon je to tam zaujimavejsie. Zajtra o 9.00 hod ideme s Marekom niekam len tak sa poflinkat po okoli. Takze kto ma zaujem zraz je klasicky pred zimakom.
Drotar jazdi 2x do dna, kedze je konecne pocasicko jak vysite a k PC sa dostane az vecer Takze hlasim ze CENSORED dohladany a ukonceny Trosku som zmenil zaver, ale ten je uplne "fantastičny" Krasny technicky zaver singloidneho zjazdu. A aj tigrika som si dal Takze dnes 42 km a 990 m/v sme spachali s Lubom a Matom.
drotar: moze byt tato trasa ktoru navrhujes len ja mam v pondelok ine povinnosti takze nemozem
dnes som si dal len taku lajtku aj s Majou, odviezli sme sa na Hrabusicky pilu a dali sme si vyslap na kopanec a spat mne to dalo cca 30 km lebo som pedloval hore dole aby maja nesla sama
Zajtra, 4.7. startujeme vo dvojici z Kosiarneho briezku niekam - nevieme kam. Dajte tipa, nech je pekne, zdravo, ne barz vysoko, ne extremne daleko. Hlavne krasne...
Vdaka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
konečne by som sa mohol zúčastniť aj ja
Kratka ale pekna.
prida sa niekto
prida sa niekto
Kua aj by som prišiel, ale do nedele som na Orave
konečne by som sa mohol zúčastniť aj ja
V sobotu mozeme daco dat.
je sviatok tak to oslavime sviatocne
dajme si neaku dlhsiu trasu
napriklad trasu pre cyklo camp 2010
to furt musis daco vymysliet ked som po nocnej ja nechodim spat do roboty za statne ako niekto
pondelok- celkom dobry napad.
OK napr. Gretla - Polana pod MUranom - Grajnar - Palenica _ Nalepkovo - Bukovec - Zavadka - Bindt
Alebo uz mas Wilki jasno ze co a ako ?
dnes som si dal len taku lajtku aj s Majou, odviezli sme sa na Hrabusicky pilu a dali sme si vyslap na kopanec a spat mne to dalo cca 30 km lebo som pedloval hore dole aby maja nesla sama
Vdaka.