Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
jano63 na policiu by si asi mal ist........ a uvidis co a ako........ a na p.cu mu mozes dat aj potom.... a kludne mi napis SS, pridam sa...... aj ked dat pohube smelinarovi moc nevyriesi..... kym sa nezmenia ludia, ich zmyslanie a neprestanu kupovat lopaty, dovtedy sa veci nezmenia..... mozno nejaky mega medializovany pripad ze lopkar bajkov dostal 20 rokov bez moznosti prepustenia
Zoberú ju lopkárovi a vrátia majiteľovi. Nech si z toho Jano robí divoký západ čo mňa je do toho, len nech sa potom nečuduje keď skončí za mrežami alebo s rozbitou hubou on. Pritom stačí spraviť jednu výpoveď a podpísať papier o vrátení bajku.
Kto predava kradnute veci za ucelom obohatenia naplna skutok podielnictva je to trestny cin. Akonahle takyto clovek preda viac ako jden kradnuty bike je dokazatelne ze otom vedel aky ma povod.
..toto sa presne stalo kamosovi. Corli mu bajk z pivnice z bytovky na bratislavskom trnavskom myte par tyzdnov dozadu. Zlodej sa dostal nasilim cez 2 zavrete dvere, vsetko pekne na kamere aj s tym, ako si odnasa jeho bajk. Kamarat poskytol zabery policii, ktori mu povedali, ze ich nesmie dalej zverejnovat na nete, kvoli ochrane osobnych udajov.
Podla mna osobne by patranie po pachatelovi konajucemu trestny cin malo byt nadradene na ochranu jeho osobnych udajov!
presne tak ,to ako ked sa breivik dovolava svojich ludskych prav ,on respektoval ake prava svojich obetí ?!...okamzita vynimka na zaznamy trestnych cinov ,preco umoznujeme dalej anonymne a bez hanby, pokracovat v zlocinnosti ?
ked bude viac ludi poznat jeho xicht bude sa mu tazsie "pracovat" - prevencia
Tak modry Trance uz veziem v aute domov. Oslovil som Policiu, asistovali v krikoch. Chalan na nestastie doniesol bajk na stretko, chranil si garaz s ostatnymi lopkami, aj ked som skusal nahovorit, ze potrebujem este jeden pre zenu. Ked som nan zatlacil tak mi ho daval zadarmo. Potom som uz zavolal Policajtov ti ho nalozili. Este sme skusili ho pred jeho barakom vytiahnut z auta, bol tam jeho tatko, chalan sa ho zlakol a zacal vypravat. Ostatne je na Policii aby si vybavili domovu prehl. Za posledne dva dni v ruzinove bolo nahlasenych 6 ukradnutych bajkov, tak snad sa u toho potkana najde aspon cast. Kde to zijeme, nedokazes udriet druhy raz bo lapaj sa rozbreci
Sedmokraskova 3, ba zvoncek na meno Stamatovic tel 0908 388888
Tlsty potkan s umastenymi vlasmi, co pisti, ze aj on je bajker preto suciti, ked niekomu ukradnu
presne tak ,to ako ked sa breivik dovolava svojich ludskych prav ,on respektoval ake prava svojich obetí ?!...okamzita vynimka na zaznamy trestnych cinov ,preco umoznujeme dalej anonymne a bez hanby, pokracovat v zlocinnosti ?
Do predajne doniesil zakaznik bajk na servis, bajk ktory bol v celom pezinku iba JEDEN!!!
Konkretne bajk ktory mi v roku 2011 ako sestnastrocnemu niekto ukradol z pivnice. Vdaka tomu *****ovi som potom rok makal ako fretka aby som nasetril 1100€ na haibike(pre 16 rocne decko brutalne peniaze)
Na prvy pohlad som spoznal moj bajk, bol v totoznom stave v akom mi ho ukradli.
Teraz vecer som si oberil cislo ramu s cislom ramu z policajnej zapisnice z roku 2011
nezabnudni mu najprv zauctovat cenu za servis a úpotom na neho ze ci nechce od toho bajku aj zarucak (snad ho este mas) a najlepsie si to vsetko tocit na video ten prekvapeny ksicht
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://zpravy.idnes.cz/fotka-zlodeje-kola-facebook-police-rozhodnuti-soud-f88-/domaci.aspx?c=A160614_120037_domaci_ale
http://zpravy.idnes.cz/fotka-zlodeje-kola-facebook-police-rozhodnuti-soud-f88-/domaci.aspx?c=A160614_120037_domaci_ale
..toto sa presne stalo kamosovi. Corli mu bajk z pivnice z bytovky na bratislavskom trnavskom myte par tyzdnov dozadu. Zlodej sa dostal nasilim cez 2 zavrete dvere, vsetko pekne na kamere aj s tym, ako si odnasa jeho bajk. Kamarat poskytol zabery policii, ktori mu povedali, ze ich nesmie dalej zverejnovat na nete, kvoli ochrane osobnych udajov.
Podla mna osobne by patranie po pachatelovi konajucemu trestny cin malo byt nadradene na ochranu jeho osobnych udajov!
ale to sme v zlej teme
Sedmokraskova 3, ba zvoncek na meno Stamatovic tel 0908 388888
Tlsty potkan s umastenymi vlasmi, co pisti, ze aj on je bajker preto suciti, ked niekomu ukradnu
Prezumpcia neviny
ale asi boli trochu mastnejsie ako shimanacke co?
Do predajne doniesil zakaznik bajk na servis, bajk ktory bol v celom pezinku iba JEDEN!!!
Konkretne bajk ktory mi v roku 2011 ako sestnastrocnemu niekto ukradol z pivnice. Vdaka tomu *****ovi som potom rok makal ako fretka aby som nasetril 1100€ na haibike(pre 16 rocne decko brutalne peniaze)
Na prvy pohlad som spoznal moj bajk, bol v totoznom stave v akom mi ho ukradli.
Teraz vecer som si oberil cislo ramu s cislom ramu z policajnej zapisnice z roku 2011
V pondelok budeme riesit s policiou a zakaznikom