ja som bol na podobne upravenom bajku v roku 2009 na zajazde cez alpske kopce na Tour de france. Vtedy som este nemal cestak a aj keby som mal, tak by som tam na nom asi nesiel.
Tu nejde o to, na čom kto jazdí, ale o to, že junáčik si dá hladké gumy, jazdí po cestách a myslí si, že ma cesťáčik...
JoKo no a? ja ked som bol este mensi junacik ako som teraz, tak som sa vozil na trojkolke a myslel si, ze som na motorke... este som si aj pekne zavrndzal do toho
Ja som sa tu už pýtal, kam patrí kros, odpoveď typu: nikam, nerieš, jazdi. A tu vidím ako JoKo súkne niekoho za niečo podobné, ešte že som sa tu nepochválil
mňa len zaujíma,či aj ja keď budem starý ****,či budem oslovovať ostatných ´´junáčik´´.
Nebudeš... Junáčika používal náš tréner Pirello a keď ho použil, presne sme vedeli, v akom stave duševného rozpoloženia sa nachádza. Junáčika jeho bývalí zverenci často používajú aj v súčasnosti. Nech mu je zem ľahká (no, vyletel komínom), bol to jeden z tých fajnovejších trénerov, mali sme ho radi.
Ja som ale hovoril o krose, nie o cyklokrose Samozrejme, pekný kúsok, i keď by si zaslúžil iný košík aj blikatko. Ale to sú doplnky, ako bicykel vypadá spokojne
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ked ja som junacik ty si chudacik. Mal by si vediet ze bicykel mozes poskladat hocijako. Ram s cestnou geometriou mozes pouzit aj na MTB. Tak isto ako ten pekny cyklokrosovy mozes prerobit na MTB. A pokial vyskladas MTB na cestnu verziu tak je to cestak pretoze nechodis nikde po terene
nooo, to mas s tymi prerabkami pravdu, ale rozdiel medzi geometriami neexistuje len kvoli rozsireniu sortimentov vyrobcov bikov.. Ked vyskladas MTB na cestnu verziu, tak to nieje cestak, ale mtb optimalizovany pre asfalt. Nespravis z DH biku ziletku len tym ze tam das 23mm plaste.
Včera večer prebehol posledný upgrage tohto roku, aspoň dúfam Menil som Tufo kolieska za nové a asi pred troma týždňami prechod na elektronickú Ultegru. Fotka z dnešného výjazdu mobilom, keď bude čas bude aj kvalitnejšia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu nejde o to, na čom kto jazdí, ale o to, že junáčik si dá hladké gumy, jazdí po cestách a myslí si, že ma cesťáčik...
Nebudeš... Junáčika používal náš tréner Pirello a keď ho použil, presne sme vedeli, v akom stave duševného rozpoloženia sa nachádza. Junáčika jeho bývalí zverenci často používajú aj v súčasnosti. Nech mu je zem ľahká (no, vyletel komínom), bol to jeden z tých fajnovejších trénerov, mali sme ho radi.