Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
Taak ty si si dobre naložil za dva dni .
Ja som dnes bol s Lašťom a s remko okolo Choča. Chvíľku išiel s nami aj Igor ale ten sa na to po včerajšom cestnom výlete vykašľal
je tam ešte pár ciest na zlepšenie, napr poza likavský hrad ide nejaká lesná cesta. A potom ešte ponad Turík bol jeden úsek čo sme tlačili, ale na mape je tiež nejaká cesta dolinou naľavo
Dnes konečne znovu na biku. 42,5 km 17 avg. V jednom momente som bol dosť prekvapený keď som v miernom kopčeku šlapal a vedľa seba som zrazu začul nejaký šuchot tak som sa pozrel čo sa deje a vedľa mňa si normálne trielil jazvec tak pol metra vedľa mňa utekal. No kým som sa spamätal a chcel ho nejak cvaknúť už bol preč. Prvý krát sa mi ho takto v lese podarilo stretnúť ani som nevedel že tu žije v okolí. Ďalej nám lesáci upravili asi 3km úsek lesnej cesty a urobili s toho lesnú dialnicu uvidíme dokedy vydrží kým ju znovu nezničia s lesnými strojmi.
Dnes ďalších 44km s priemerom 17,7 km/h. Konečne som sa aj dostal za hranicu prvých 1000 km Musím sa pochváliť že za tých 1000 km som schudol s 96 na 87 kg což je pre mňa obrovský úspech. Nečakal som že to pôjde tak rýchlo dole. Ešte 2000 km a 7 kg a budem tento rok spokojný
ráno s malým vo vozíku do žaskova a s5 a poobede smer minčol, hlasna, a bludením na cestu do revišného,
cca 35 min tlačenie a hladania zarastenej zvažnice, od bodu c1 už zjazdna rozflakaná zvažnica...
32km/2h29/1277vm
ta cesta sa už na zaciatku strácala a bolo tam močarisko, tak som to stočil radšej cez opalene, ta bola suvislejšia aj ked hore sa mi už v poraste lopuchov a travy stratila..
najhoršie to bolo v oblasti kde sa stretali tie cesty, cele zahulákané zarastene zapadane konármi. potom už od značky bola nova zvažnica s pol metrovými kolajami... až dolu k modrej
môžeš ísť aj po hrebeni na Vasiľovskú a po žltej, kde sa napojíš na zvážnicu do Havranej...my sme tú žltú raz šli celú dole a bola už nižšie rozbitá od lesákov...počítam, že teraz to lepšie nebude...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som dnes bol s Lašťom a s remko okolo Choča. Chvíľku išiel s nami aj Igor ale ten sa na to po včerajšom cestnom výlete vykašľal
niečo takéto by som odporučil každému čo si tu k nám príde pojazdiť
aj som omoklnul aj po členky v bahne
cca 35 min tlačenie a hladania zarastenej zvažnice, od bodu c1 už zjazdna rozflakaná zvažnica...
32km/2h29/1277vm
tu je trasa
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=205123
usek označený bol nezjazdný
najhoršie to bolo v oblasti kde sa stretali tie cesty, cele zahulákané zarastene zapadane konármi. potom už od značky bola nova zvažnica s pol metrovými kolajami... až dolu k modrej