Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Neviete mi prosím vás poradiť nejaký trail, na ktorom by sa dali dobre precvičiť klopky, prípadne menšie skoky? Išiel som blue trail, ale ten som si veľmi neužil, keďže nič podobné som ešte nešiel, a tak som radšej brzdil viac, ako by som si predstavoval.
Neviete mi prosím vás poradiť nejaký trail, na ktorom by sa dali dobre precvičiť klopky, prípadne menšie skoky? Išiel som blue trail, ale ten som si veľmi neužil, keďže nič podobné som ešte nešiel, a tak som radšej brzdil viac, ako by som si predstavoval.
kolkokrat si ho isiel ? ja som ho prvykrat tiez isiel jak posraty ...treba si to dat aspon 3x po sebe aby si sa dostal do svungu v tych klopenkach...
ja som blue trailu neprisiel na chut, neviem chytit flow. trebalo by to dat aspon 5-6x za sebou nech sa rozprudi krv, hore to vyslapem max 2x,potom sa mi nechce slapat asfaltka hore a ked idem lanovkou, tak aj zabudnem, ze som isiel dole, strasne je pomala
Dnes som bol trochu nohy vytocit a pozriet ten novy podjazd na jurave co tu bol davnejsie spominany. Myslim ze to nie je zly vymysel a omnoho bezpecnejsie ako bolo pred tym. S detmi bol celkom problem prejst na druhu stranu a aj vyska rampy nad hlavou je uplne v poho 195cm . Musel som sa dost natiahnut na bajku aby som sa dotkol pri prejazde.
bluetrail v sobotu 2 x za sebou ( celkovo spolu som ho sla 4x zatial) , mne sa paci, mozno ta stredna cast je trochu hluchsia ,ale aspon sa mam kde vydychat pocas jazdy
vrsok podla mna famozny na ucenie klopiek
ale srdcovka je predsa len BK trail pre mna
Problém podľa mňa nebude že kde ale ako. Keď len začínaš a nevieš poriadne čo máš robiť v tých zákrutách, tak aj na najlepšom traili sa budeš cítiť stratený. Najlepšie jazdiť s niekým kto to vie a poradí,alebo sa prihlásiť na nejaký camp.
Oplati sa trening na pump tracku. Tam vies ist tak rychlo, ako ti vyhovuje a naucis sa pumpovat, jazdit klopene zakruty a zistis, ako sa bicykel sprava na skokoch/vlnach.
pracujem v cykloservise a za svoj bajk som zodpovedný sám...tým chcem povedať že rátam s možnými následkami...
ale tie zase eliminujem pravidelným servisom(keď je v robote menej servisu mám čas riešiť svoj bajk)
a ono keď na vapke nedáš max tlak ale len necháš striekať vodu tak minimálne tá pezinská ma tlak ako bežná záhradná hadica
Jasné, že bude najlepšie si prejsť trail viackrát a potom by to mohlo ísť lepšie.
brudy určite skúsim
martinlm také niečo by nemuselo byť zlé, ale niečo prírodne by som asi privítal skôr. A na city DownHill samozrejme popozerať v sobotu idem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kolkokrat si ho isiel ? ja som ho prvykrat tiez isiel jak posraty
vrsok podla mna famozny na ucenie klopiek
ale srdcovka je predsa len BK trail pre mna
Oplati sa trening na pump tracku. Tam vies ist tak rychlo, ako ti vyhovuje a naucis sa pumpovat, jazdit klopene zakruty a zistis, ako sa bicykel sprava na skokoch/vlnach.
Napr. tu ta to nauci Filip Polc, uz tento tyzden: http://www.eurovea.sk/podujatie/city-downhill-world-tour-2016
pracujem v cykloservise a za svoj bajk som zodpovedný sám...tým chcem povedať že rátam s možnými následkami...
ale tie zase eliminujem pravidelným servisom(keď je v robote menej servisu mám čas riešiť svoj bajk)
a ono keď na vapke nedáš max tlak ale len necháš striekať vodu tak minimálne tá pezinská ma tlak ako bežná záhradná hadica
brudy určite skúsim
martinlm také niečo by nemuselo byť zlé, ale niečo prírodne by som asi privítal skôr. A na city DownHill samozrejme popozerať v sobotu idem