Som velmi zvedavy ako budes spokojny. Ten co mas ako stary isiel od zopar ludi z mojho okolia prec, lebo boli nespokojni a ten novy (ak to je P7) isiel priamo odo mna prec, lebo som bol tiez nespokojny. Ale zase ho ma aj dcera a ta je z neho nadsena - mozno som mal len zly kus, alebo co.
ja mam P7 uz rok a pol a zatial uplne bez problemov. P6 sa rada prehrievala a mrzla, ale tento ani raz. akurat to ovladanie hlasitosti je velmi nestastne umiestnene. ked chcem zamknut obrazovku, tak casto omylom vypnem zvonenie.
S Xperiou som bol spokojný, šikovný telefónik, ale už to chcelo niečo lepšie, ale nič čo by ma zaujalo som nenašiel v rozumnej cene, a P7 som zdedil od otca, tak som to prijal ak si nezvyknem na tú veľkosť bez problému sa vrátim k Xperii
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
HornetZv jj. Na Kráľovú.. Keď som išiel naspäť cez sekiersku, tak tam tiež bola
bystra?
(ešte ako Jump Sport, ešte s nádejou na rio)
Gerson Díky za tip na turistiku,nepoznal som ten vrch.
To si tam išiel hore na biku alebo to bola pešia turistika?
a "moja" osička si to namierila dnes rovno do môjho prsného svalu
Vie niekto, v čom to preteká? Majitel mal záchvat kašla popri cigaretke tak som sa radšej nepýtal.