Solo pojazd do Turia. Zaumienil som si, ze dnes vstanem skoro a na lacno vyrazim na hory kym nieje tak teplo. Nevydalo. Po tych nocnych dazdoch bolo v lese na skapanie uz za rana. Najnizia teplota, ktoru som dnes mal bola 20 stupnov ( vlhkost bola asi 101% ) a to v tieni tesne pred zastavkou na chate na M. Holiach. Na vysielaci ranajky. Cakal som ( a prial si ) samotu ale boli tam stany a "peso", ktory mal chut na moj syr. Na mna zas mal chut hmyz. Toho sa neda zbavit. Je snad aj na gerlachu. Na vrcholoch brutalny vietor. Ten mi ale vyhovoval v takom teple. Zjazdy boli super ale siel som miernejsie kedze som bol sam a nerad by som sa dakde zvijal hodiny kym sa niekto ukaze. Ruky a krk mam spalene. V MT ukazovalo 35 v tieni.
Bol to zatial moj najdhsi ( 57km ) solo pojazd a slo sa mi super. No partia je partia
tiez som chcel ist hned rano - no v rozpalenom byte som zaspal az nad ranom tak sa mi podarilo vyrazit az o pol 9. to uz bolo vonku peklo. a dusno po nocnej burke. vzhladom na teplo som chcel nieco menej narocne - tak dnes okolo Baske. blato, prach, vysoka trava, debilny protivietor na ceste domov. 70km, prevysenie 1700m
V týchto dňoch som celkom rád že žijem pod Tatrami dole by som asi skapal. Ja som sa chcel dnes vybrať z PP na Štrbské ale ďalej ako po tunel Bôrik som sa nedostal. Od obeda v tejto častí prebieha neustále búrková činnosť a teplota okolo 18°C. O 2km dalej vo Svite to už je cca 30°C To sú aké extrémy
Solo pojazd do Turia. Zaumienil som si, ze dnes vstanem skoro a na lacno vyrazim na hory kym nieje tak teplo. Nevydalo. Po tych nocnych dazdoch bolo v lese na skapanie uz za rana. Najnizia teplota, ktoru som dnes mal bola 20 stupnov ( vlhkost bola asi 101% ) a to v tieni tesne pred zastavkou na chate na M. Holiach. Na vysielaci ranajky. Cakal som ( a prial si ) samotu ale boli tam stany a "peso", ktory mal chut na moj syr. Na mna zas mal chut hmyz. Toho sa neda zbavit. Je snad aj na gerlachu. Na vrcholoch brutalny vietor. Ten mi ale vyhovoval v takom teple. Zjazdy boli super ale siel som miernejsie kedze som bol sam a nerad by som sa dakde zvijal hodiny kym sa niekto ukaze. Ruky a krk mam spalene. V MT ukazovalo 35 v tieni.
Bol to zatial moj najdhsi ( 57km ) solo pojazd a slo sa mi super. No partia je partia
My sme včera dali Ostredok prijemnych 20 stupnov a vietor clovek sa xhvilku nehybal a uz mu bola zima Vyslap cez Kralovu studnu a zjazd do Gaderskej doliny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je ten bajkpark v tomto zozname?
post998612.html#p998612
Bike park Grúniky - Po zjazde z Pilska som tam vybehol ale na tratiach som zablúdil a polku ztoho by som skočil len raz...
Tiež som mal v pláne niekam dnes od skorého rána vyraziť, no to teplo a vlhkosť po daždi ma odradili...
klobuk dole v dlhych nohaviciach
Doobeda sme začínali Cerovkou a zo Slavína sme sa vybrali smerom po červenej až na Pezinskú Babu.
Celkom to bolo 85 km a spotreba: 5 litrov.
https://www.strava.com/activities/621007650
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/?ref=bookmarks