Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
velice si tu pisal ako si ho nechas, aky dobry zimak z neho bude, aky citovy vztah mas k nemu a ako ta stal vela brigady a namahy a uz spekulujes ze ho predas (cize len zvasty?). odhliadnuc od toho, ze ti pravom patri a je samozrejme tvoj a mozes si snim robit co chces, presne som vedel ze to takto dopadne . po skúsenostiach, za chvilu predas aj ten lector
velice si tu pisal ako si ho nechas, aky dobry zimak z neho bude, aky citovy vztah mas k nemu a ako ta stal vela brigady a namahy a uz spekulujes ze ho predas. odhliadnuc od toho, ze ti pravom patri a je samozrejme tvoj a mozes si snim robit co chces, presne som vedel ze to takto dopadne . po skúsenostiach, za chvilu predas aj ten lector
ty sa hlavne potrebuješ naučiť čítať s porozumením.... písal som že:
vela námahy a času ma stálo brigádovanie po ukradnutí tohto bajku aby som si zarobil na ďalší...
to čo s ním urobím je hádam moja vec nie? zatial ho nepredávama to že niečo dám neskôr na bazár ešte neznamená že sa to aj predá...
a nie lector nepredám
a jahman zase sa j*beš do vecí o ktorých hovnuo vieš...
btw to ja som hlavne tvrdil že ho určite nenechám tomu kto ho doniesol do servisu lebo keď som mal 16 a ukradli mi ho tak to dosť zabolelo....a to som ani nenechal..ale to či si ho nechám ako zimáka a niečo doňho vrazím..alebo ho len opravím a predám ti môže byť totálne 5...
ešte som sa nepreviezol ale vačší osoh budem mať z peňazí ako z toho že by mi 2/3 roka zavadzal na balkóne to je celé... hladáte za tým zbytočne niečo čo tam nieje..
Inak posledný príspevok a necituje, by si už mohol vediet.si tu plakal aká námaha aké ťažké balíky a neviem čo nenechal si mu ho preto lebo ťa to bolelo?? Lol to čo uz je? Otvorené si povedzme že phil mal pravdu, je to stará herka a nik by to nechcel..keď nechceš aby som sa staral a má mi to byť 5 tak tu potom nevypisuj a nesťažuj sa, je to fórum, ze áno? Tak to napíš aj tým ostatný čo na teba reagovali, že by mu ho nechali a áno predas aj lector, tak isto ako predas aj tento na balkóne by zavadzal ps ty sa tiež ***** do bajkovania a fotenia a tiež o tomto hovnou vies..
ja som neplakal.. ja som písal to po prvé..
po druhéáno na nový bajk po ukradnutí tohto sa makalo naozaj tvrdo....neviem čo je na tom divné...
po tretie..tebe asi nikdy nič neukradli že?
po štvrté ten bajk je vo výbave ako dnešné bajky okolo 300-400eur čiže za 150-200 eur je podla mňa predatelný a kind shock nieje nefunkčný tlmič z tesca
po piate áno je to fórum ale zato tu zo seba nemusíš robiť *****
po šieste ale vieš čo je super na tom byť ***** vedia to len tý okolo teba a tebe je dobre takže gratulujem
to teplo ti očividne uvarilo mozog... čo už
Tak urciteeee ty už si tu za ***** pár krát bol, predaj strada (kt.mas inak stále v profile ak citovo nezabudnuteľnú lásku), žalovanie za fotku a autorské práva až po neviem čo vsetko nespominas si? ale áno máš pravdu, my to už o tebe vieme všetci
Tak urciteeee ty už si tu za ***** pár krát bol, predaj strada (kt.mas inak stále v profile ak citovo nezabudnuteľnú lásku), žalovanie za fotku a autorské práva až po neviem čo vsetko nespominas si? ale áno máš pravdu my to už o tebe vieme všetci
hmm... na strade som jej predajom ešte zarobil to len tak medzi rečou a doťahovať sa s tebou kto ďalej dočúra vážne nemienim....
došli ti argumenty tak vyťahuješ staré blbiny nesúvisiace s touto témou... smutné
Moreeee kto má problém čítať text s porozumením? vieš čo znamená posledný príspevok sa necituje? Či odcitujes do tretice aj tento? Nedošli mi argumenty, len keď mi tu ide človek, čo tu robil ***** s profilovou fotkou a pravnikom, hovoriť že robím ***** je funny. To nie sú blbiny ale žiaľ (pre teba)fakty...pekný zvyšok dňa
mna udivuje len ta vec, ze naco si vlastne svoj srdcervuci pribeh o ukradnutom biku vobec rozpraval, ked v podtstae mas ten bike v pazi a ako jeho majitel ho mozes nechat zlisovat, len o tom ako si cele leto pracoval aby si si kupil omnoho drahsi bike
ano pripajam sa ku ramonovi, taky pocet smajlikov v kazdom poste je uchvatny
PS: na mesiac sa do tejto temy radsej nepozriem, kym to tu vychladne xD
Yogisz to bolo na vysvetlenie pre tých ktorý nedokázali pochopiť prečo ten bicykel nenechám tomu kto ho momentálne má.... nič viac nič menej...a myslím že k tejto téme sa netreba viac vyjadrovať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a náladu mám dobrú len sa pýtaš zbytočnosti....
ty sa hlavne potrebuješ naučiť čítať s porozumením.... písal som že:
vela námahy a času ma stálo brigádovanie po ukradnutí tohto bajku aby som si zarobil na ďalší...
to čo s ním urobím je hádam moja vec nie? zatial ho nepredávama to že niečo dám neskôr na bazár ešte neznamená že sa to aj predá...
a nie lector nepredám
a jahman zase sa j*beš do vecí o ktorých hovnuo vieš...
btw to ja som hlavne tvrdil že ho určite nenechám tomu kto ho doniesol do servisu lebo keď som mal 16 a ukradli mi ho tak to dosť zabolelo....a to som ani nenechal..ale to či si ho nechám ako zimáka a niečo doňho vrazím..alebo ho len opravím a predám ti môže byť totálne 5...
po druhéáno na nový bajk po ukradnutí tohto sa makalo naozaj tvrdo....neviem čo je na tom divné...
po tretie..tebe asi nikdy nič neukradli že?
po štvrté ten bajk je vo výbave ako dnešné bajky okolo 300-400eur
po piate áno je to fórum ale zato tu zo seba nemusíš robiť *****
po šieste ale vieš čo je super na tom byť ***** vedia to len tý okolo teba a tebe je dobre takže gratulujem
to teplo ti očividne uvarilo mozog... čo už
hmm... na strade som jej predajom ešte zarobil
došli ti argumenty tak vyťahuješ staré blbiny nesúvisiace s touto témou... smutné
ano pripajam sa ku ramonovi, taky pocet smajlikov v kazdom poste je uchvatny
PS: na mesiac sa do tejto temy radsej nepozriem, kym to tu vychladne xD