Kategórie
Bike-tech
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
Do Hainburgu klasika popri ceste, odtial sme spolu s kolegami-pesiakmi vyslapali viac-menej po znacke hore k Hundsheimer Hutte. Tam krasny vyhlad, pofukujuci vetrik, prijemna luka, utulna spravovana miestnymi turistami, lavicky, ohnisko. Hore sa da dostat aj po lesnej ceste z Hainburgu, prisli tak traja rakuski bajkeri s ktorymi som sa hore rozpraval.
Ja som odtial isiel kusok po tej ceste, z nej potom doprava cez zavoru dole na Hundsheim a dalej podla gpx. V poliach teplo jak v pekle, ale prijemne, pofukoval juzny vietor, panoramata...Ist az dole pod kopce a potom sa drbkat cez Prellenkirchen by bola skoda.
Cesta popri zvernici prijemny chladok, vacsinou ide popri plote, takze pobludit moze iba ten, co si necha slnecne okulare na xichte a na krizovatke kvoli nim nevidi, ze straca plot
P.S. ak ma niekto rad trilogiu Slunce, seno, ... tak rychlo na vylet touto skratkou, vyhlady z tej lesnej cesty smerom na Edelstal su uplne ako v Hosticich - zrele obilne lany, malebne kopecky, len Blazena s Vencou chybali v lese..
Po ceste tam som stratil cierne okuliare Force tam niekde v trave ako sa ide na tu zvaznicu dole a ani som ich nenasiel hoci mi pomahali dvaja turisti
inak behom vyjazdu som si vsimol viacero novych padnutych stromov, napriklad aj tu na Krasnanskom je jeden, priemer cca 20 cm: http://mapy.hiking.sk/?x=17.11702&y=48.20959&ref=permalink
a este jedna vec - razcestnik na Cerovke na krizovani s kacinskou asfaltkou nema vobec ziadne tabulky, je uplne holy. Bud to spravcovia odmontovali kvoli oprave, alebo to niekto odtrhol a zahodil.
Tabuľky sa dali dole, lebo sa idú meniť. To isté platí aj pre bielo zatreté C-čka
dnes Pajstun