e´thirteen TRS 9-44 XD .... k 30z prevodníku. Dnes som ju nahodil. Radí to úplne maslovo bez pazvukov a škŕkania... Bol som skúsiť so zapečenými nohami jednu stojku v okoí a div sa svete, v pohode som ju vyšiel. Za týždeň dostane na p, na oravskom cyklomaratóne... :p
No asi tak , že pri tej istej "dispozícii človeka " teda mna , dosahujem lepšie priemerne časy Zrýchlenia , akceleráciu subjektívne aj objektívne ..: chlapci ak nemáte s čím konkrétne porovnať o pravdivosti môjho tvrdenia možte pochybovať ... Ja som porovnaval a následne aj vyhodnotil namerané parametre a výsledok bol v prospech Specialized S Worksov oproti SIDI "saganovkam" a carbonovym Dragonom... Vlastním všetky tieto modely a svoj výsledok som zhodnotil ako že su " výkonnejšie "...SIDI su komfortnejšie .
AdMich vedľa ja ne***** , podobne ako vrah z filmu " Parfem"...
kamarát sa minule vytešoval lebo sa dostal za lacno k tým sworks tretrám, ale radosť bola krátka, pretože v nich nemohol jazdiť lebo ho odieral ten tuhý jazyk, takže sa vrátil späť k starým sidom... ešte sa aj hovorí že tá nižšia váha sworks je na úkor menej tuhej podrážky, ale to posúdiť neviem..
S Worksov "broblem" spočíva vo veľmi tuhom obopnuti clenkoveho kĺbu tesne pod kotnikmi... Preto u jazdcov co majú členky ako Hulk nie su "prijemne " do doby než sa roztiahnu... Reže to fest , treba povoliť a na šprinty dotiahnuť ... Boa je lepšia , netreba páčku dvihnúť , aké len rovno točiť - odpadá aretácia ... Plosky nôh ma bolia viacej v Spešloch , stiff index 13- maximum , váha jednoznačne v prospech S Worksov a na moje úzke chodidla jednoznačne lepšia voľba ...akcelerácia dana tuhostou s váhou a podotýkam že som porovnaval MTB a road tretry / S Works road oproti SIDI Dragonom -Saganovky a S Works MTB oproti Carbon vernice /
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ja som musel Code VR70 reklamovať a poslali mi späť namiesto žltých čierne, tak som ich vrátil...namiesto nich potom návrat ku klasike
tuto klasiku tiež silno zvažujem, odial si bral?
AdMich vedľa ja ne***** , podobne ako vrah z filmu " Parfem"...
na tychto idem štvrtu sezonu a su suproveee. nech ti dlho vydržia.-ň