nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
minuly rok skoncil 2. tento rok 1. .. aj ked, Peter by ho mozno dal.. ale naco
posielam par foto z vrchola stupania pred Strazovicami
Jediný zaujímavý okamih bolo doťahovanie toho úniku.
Nerozumiem ti. Však to by sa mohlo takto rozmýšľať na vš. pretekoch. Tinkoffáci si určili lídrov a išlo sa na nich - ako jeden tím...
Škoda, že Velitsovci sa na to tento rok vysrali. Maťa som videl v Súľove...
Toto nie sú predsa preteky medzi tímami ale jednotlivcami. To že sú tam štyria Slováci z jedného tímu, neznamená, že musia spolupracovať. Predsa majster môže byť aj Kolář alebo Baška. Čo ak by mali v balíku pád, v ktorom by boli obaja Saganovci a Baška s Kolářom by ešte viac nabrali náskok v tom úniku. Chceš mi tvrdiť, že by vlastne museli zastaviť kilometer pred cieľom alebo aby to nebolo tak trápne okaté, vypustili by vlastne kolo iba takým vozením sa, lebo by sa už vedelo že ich balík do konca posledného okruhu nedostihne? A potom akože nechajú rozhodnúť majstra v špurte medzi Saganovcami? Lebo taká bola stratégia v Tinkoffe? No to už by bolo aké divadlo?
Veď to je jeho úloha, robiť mu radového domestika. Toto mu dal akože za odmenu? No to mu možno pustí aj majstra sveta tento rok, však?
Dobre, Toto sú preteky jednotlivcov tak mi prosím vysvetli keďže aj majstrovstvá sveta sú preteky jednotlivcov prečo všetci Z jednej krajiny spolupracujú? Čo mali Z toho napríklad taký Poliaci keď tahali V ponferade veľkú časť preteku A napokon Kwiatek vyhral? Veď ani nejazdia V jednom tíme načo je to potom dobré? Veď za to nedostali žiadnu odmenu.
http://www.cyclingnews.com/news/contador-repays-tiralongo-with-stage-win/