Kategórie
Bike-techTato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
-5% CUBE sada podložka hlavového zloženia pre integrované vedenie káblov
8,99 €
-5%
MOC 12 €
-14% FSA TH-800 1-1/8 Single S MR075 ložisko, 41.7 x 30.2 x 7.8 mm
12,29 €
-14%
MOC 14,21 €
Výpredaj -10% One podložka hlavového zloženia 1-1/8", 10 mm, čierna
1,79 €
-10%
MOC 1,99 €
Výpredaj -10% TORP DUB ALU sada samosťahovacích skrutiek, M18/M30, červená
13,49 €
-10%
MOC 14,99 €
Ale 350kc za postovne je neadekvatne. Nema niekto navyse doma? Alebo nejaky napad kde objednam s rozumnym postovnym?
Skus sa dohodnut, ze im posles prachy na ucet predom, dobierka z CR je draha. SR posta si uctuje 6e za bankovy prevod (ked sa peniaze vracaju do CR).
nieco malo ti to usetri, len je to komplikovanejsie, tak si zvaz
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/diely-a-adaptery/shimano-xt-br-m8000-brzdovy-strmen.html
savings Shimano XT BR-M8120 hydraulický brzdový strmeň, 4 piest + platničky N03A
79,99 € savings
MOC 125 €http://www.bike-discount.de/en/buy/bbb-longscraper-bsp-23-31,6mm-x-450mm-52771
...alebo niečo podobné dĺžky 450mm (nie aliexpress)
PS: zalozny plan je lienka ktora splna farebnu kombinaciu a ktoru som uz nasiel, ale radsej by som nejaku jastericu
Polovicka povedala, ze detaily robia bike, takze po kupe vsetkych dielov na bike sa teraz sustredim prave na detaily.
Ram je v tejto kombinacii:
A zbytok bude bude tmavo sedy, alebo cierny. Este sa musim rozhodnut ake gripy - uz su doma cierne, ale asi by to chcelo trochu ozivit cervenou.
Sedlo je cierne s cernenymi plastami proti oskretiu na boku
Vdaka.
Aké xtr to je? Samotný kryt by sa mal dať zohnať
Zhanam surne, patku prehadzovacky na Grand canyon CF 7.9
zlomil som ju a v sobotu mam preteky.
typ patky: N.21 + skrutka.
Velka vdaka ak by niekto mal
0903 246 427