Jednalo by sa o XC,AM jazdenie z jedneho bodu hviezdicovo na rozne miesta v nejakom Rumunskom pohori Retazat, Fagaras alebo Paring ci Rodna.
S ochranarmi nie je problem da sa ist vsade je to bezpecne.
Este musim pozhanat mapy a par info ale ist by s urcite dalo.
Takze vazeni samemu sa mi nechce kto sa prida.
posledný komentár: 28. 5. 2018 o 10:13
rozmyslal som nad tohtorocnou dovolenkou a ako najviac top sa mi paci predstava na bajkoch na konci sveta niekde v rununskych horach
Rád by som vyrazil zajtra večer.
kam by sa ti lúbilo? ja som bol v RO zatial len peši, tak mi je to celkom jedno, ale radšej sever
Šli sme po trase Baia Mare - Sapanta - Viseu de Sus - Suiciu de Sus - Targa Lapus - Baia Mare.
Par foto povie viac......určite by som sa tam ešte chcel pozrieť
Ten výšvih z dediny na lúky bol dosť nahovno, ale veľmi strmý, tak krátky a rýchlo sme nastúpali.
Traverz Muncelul Raios som už dávnejšie obzeral a chcel ho prejsť a toto bola asi jediná možnosť ako to urobiť bez vracania sa. Možno by bol ale lepší opačný smer a do cestného sedla zjazdiť hrebeňom po červenej značke, ktorá by mohla byť singlovitejšia.
Inak do sedla Pasul Pietrii sa dá z oboch strán pohodlne dostať (aj neterénnym autom), ale to som už išiel.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1500505.html#p1500505
Vyrážame v piatok po robote, návrat v utorok v noci, tak 3 a pol dňa jazdenia. V aute sa dá prespať, ale kvôli sprche budeme riešiť aj nejaké ubytko.
Počasie hlásia ideálne. Rodna sa dá celá jazdiť po hrebeni, terén trochu náročnejší ako NT, tak bude aj nosenie. A sa nám to zunuje, oproti v Maramureši sa nájdu aj pekné zvážnice. Bikoval som tam už 4x, tak to trochu poznám.
Denne aspoň 2000vm.
Ak by mal niekto chuť aj na peši a nebude mu vadiť chodiť sám, tiež sa môže pridať.