Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
shifty12 riesil som crash replacement na Canyone po tom co som ho mal na zadnom nosici na aute a zozadu do mna narazilo ine auto. Na bicykli nebolo nic poskodene, ale kto bez nejakej analyzy naozaj vie ci tam nieco neviditelne nie je. Tiez to nebola moja vina ale dali mi novy ram bez problemov. Poslal som im report z nehody a povedal ize im je to luto a ze teda ak chcem tak za tu a tu sumu mi daju novy. Vo Viedni je autorizovany servis tak tam mi to (na moje naklady) preskladali. Stary ram musis potom rozpilit resp. inak znicit.
Tak ja znova riešim reklamáciu orecha na kolese Reynolds XC309. Minulý rok v apríli ho po cca 1000km komplet vymenili za nový. S tým som spravil asi ďalších 2000km a zase sa zadrháva. Ak by mi dali zase nový tak ten by uz možno mohol vydržat 3000km
Ja na HT-čku, ale nie Canyon, som na kolesách Reynolds prvý orech zničil po cca 3000 km, reklamácia, dali iný orech, ten vydržal len 500 km a opäť totálna deštrukcia, opäť reklamácia, preplietli vtedy celý nový náboj......a ja kúpil nový bike, full, tentoraz Canyon
Písal som o tom tu na fóre. A vlastne odvtedy jazdím len full , ale chystám sa už opäť nasadiť do akcie aj HT
toto ma celkom prekvapilo, konecne recenzia na stoic(celkom ma zaujimal) a nejak sa im ten konkretny kus nepodaril - https://www.youtube.com/watch?v=MGbFnQtcuDA - celkom faux paux. chalan sa na to spustil a hned vylepsil hub. tiez tam mal nejake namietky na build kvalitu kabelaze a ze paska nebola na kolesach. no setri sa. netvrdim ze je to pravidlo.
predpokladam že Spectral AL5 lebo ostatne modely maju minimalne DT Swiss kolesa
inak u Canyonu vidim problem hlavne vo vystupnej kontrole - tam to proste flákajú ... ja som zrovna mal bajk v poriadku ale čitam každu chvílu vela prípadov kde to v poriadku nebolo ani zdaleka
Pred nedavnom som im pisal,tu mas odpoved:
Uvedený model je vyprodaný, respektive na všechny kusy plánované vyrobit už jsou přijaté objednávky. Opět by se na stránkách objevil jen v případě, že někdo zruší svou objednávku.
Během podzimu plánujeme představení modelů Lux Trail 2024.
Ahojte, kupoval tento rok niekto exceed ? Ide mi to že aká je tam kvalita laku lebo pred rokom som mal lux trail a to čo skalka to diera, či sa to nejak zlepšilo alebo je to podobné ? ďakujem
Ahojte, kupoval tento rok niekto exceed ? Ide mi to že aká je tam kvalita laku lebo pred rokom som mal lux trail a to čo skalka to diera, či sa to nejak zlepšilo alebo je to podobné ? ďakujem
Ja som kupoval v decembri 2022. Exceed cf5 v striebornej. Mam tam folie na najexponovanejsich miestach ale zatial to vyzera dobre.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja na HT-čku, ale nie Canyon, som na kolesách Reynolds prvý orech zničil po cca 3000 km, reklamácia, dali iný orech, ten vydržal len 500 km a opäť totálna deštrukcia, opäť reklamácia, preplietli vtedy celý nový náboj......a ja kúpil nový bike, full, tentoraz Canyon
Písal som o tom tu na fóre. A vlastne odvtedy jazdím len full
inak u Canyonu vidim problem hlavne vo vystupnej kontrole - tam to proste flákajú ... ja som zrovna mal bajk v poriadku ale čitam každu chvílu vela prípadov kde to v poriadku nebolo ani zdaleka
https://www.canyon.com/cs-cz/horska-kola/trail-bikes/neuron/al/neuron-ltd/3514.html?dwvar_3514_pv_rahmenfarbe=BK%2FSR
Chcel som niečo pozrieť na stránke a nevidím v ponuke....
Uvedený model je vyprodaný, respektive na všechny kusy plánované vyrobit už jsou přijaté objednávky. Opět by se na stránkách objevil jen v případě, že někdo zruší svou objednávku.
Během podzimu plánujeme představení modelů Lux Trail 2024.
Ja som kupoval v decembri 2022. Exceed cf5 v striebornej. Mam tam folie na najexponovanejsich miestach ale zatial to vyzera dobre.