Tak sa dajme na podnikanie ty zozenies komponenty a ja budem predavat.hotove bicykle..vsak za 1800€ ked ich budeme predavat, tak mozeme zbohatnut.....
na rám som vychytal super cenu, a tak isto aj na ultegrovú sadu.. okrem toho že som ju bral cez našu predajňu za nákupnú cenu tak oslany mali ešte 10%akciu čiže bola ešte lacnejšia ako normálne..
niečo také ako momentálne set ultegrových kolies za 240€ a majú viac ako 30 párov na sklade
A myslíš, že všetci máme možnosť nakupovať za nákupné ceny? Asi ťažko.
Čítam to tu každý druhý deň, že máš to alebo tamto za nákupnú cenu. To je síce pekné a ja ti to prajem, ale my bežní smrteľníci také možnosti nemáme.
A myslíš, že všetci máme možnosť nakupovať za nákupné ceny? Asi ťažko.
Čítam to tu každý druhý deň, že máš to alebo tamto za nákupnú cenu. To je síce pekné a ja ti to prajem, ale my bežní smrteľníci také možnosti nemáme.
ja som len vysvetloval prečo to bolo tak lacno.. kedže federer neveril..
ale stále platí že vyskladať víde lacnejšie ako kúpiť v takej výbave nový...
pre porovnanie.. nedávno kolegov kamarát kupoval canyon na cosmicoch a ultegre a vyšiel ho 3500 eur.. ja keď som rátal plné sumy toho čo som mal na bajku dostal som sa na 2700.. tj. v podstate ušetríš 800eur oproti kúpenej kompletke...a to je hodne ak si vypítaš nejakú množstevnú zlavu(neverím že by s tým bol problém pri takýchto sumách tak ušetríš ešte viac
Ja mám canyon za 2250€ keby som to kupoval samostatne : pocitam: ram 1200€ sada 600€ kolesa 600€ sedlo, sedlovka, riaditka, predstavec a ost cca 350€ spolu 2750€ ....kupovany v celku je lacnejší!!!!
Myslim si ze kazdy predajca pri kupe biku nad 2000€ rad poskytne zlavu. Vsak taketo biky nepredava kazdodenne. Mam dva biky, MTB a road. MTB-cko bolo kupovane z obchodu na jesen na predobjednavku (novy model) dodany zaciatkom jari. Zlava bola cca 30% oproti pultovej. Cestak som si skladal sam z komponentov nakupenych na SVK, DE a UK. Tak isto uspora cca 30% voci cene komplet biku aj ked vtedy sa este vela bikov s Di2 Ultegrou nepredavalo. Pravdou je ze som kupil velmi vyhodne "neatraktivny" rok stary ram Scott Foil Team Issue (only Di2) ktory "zatraktivnili" novou sadou Ultegra Di2 (6870). Ak budem v buducnosti kupovat dalsie biky tak uz len ako skladacku, podla mna je to vyhodnejsie a poskladam si to co chcem.
misa si nevsimajte, vsade bol, vsetko videl, vsetko vie, vo vsetkom sa vyzna a nakupuje len za velkoobchodne ceny...uz je mi celkom na grc z tych jeho reci a to nie len v tejto teme.
Porovnavat vyskladanie bicykla za velkoobchodne ceny s komplet bicyklom za predajnu cenu? Ked uz, tak porovnavaj s kompletom tiez za velkoobchodnu cenu. Vobec neviem ake tie velkoobchodne ceny su, ale vo vysvetlovani "preco to bolo tak lacno" su same diery
pred 3 rokmi som chcel kupiť HT. kamoš mi hovorí:"nebuj kkt, šak hádam nebuješ platiť plnú cenu. poj, zbehneme k ...isto ti dá zlavu" (koniec citátu) zlavu som naozaj dostal. a velmi slusnu. a odvtedy nakupujem uz len tam. ja sam by som si tu zlavu nevypytal. odkedy mi pomohol kamos a uz ma poznaju, tak som mal zlavu na kazdy nakup co som tam urobil bez toho aby som o nu ziadal. bral som od nich takmer vsetky sportove handry pre seba aj pre syna za posledne 3 roky a nejaky spotrebak. takto si predstavujem optimalne fungovanie obchod - zakaznik. sorry za OT.
Odhadom môže byť marža pri bicykloch okolo 30-35 %, obchodník teda má isté rozpätie z ktorého môže zľaviť. Druhou vecou je, či zľaviť chce. A pokiaľ je to rozumný obchodník tak nejakú zaujímavú zľavu dá, pretože dobre vie že týmto si toho zákazníka získa do budúcna. Od servisu po nákup rôznych doplnkov.
Takže ak nejaký obchodník trvá na tom, že zľavu nedá, tak si skôr myslím že narazil na pre neho silno nezaujímavého zákazníka (od pohľadu reptal, tlučhuba, odborník na všetko, sťažovateľ), alebo má také predaje že o zľavách ani nerozmýšľa, alebo je v takej životnej situácii že si nemôže dovoliť zľavy dávať (zúfalec).
S ohľadom na to všetko si myslím, že ak človek pobehá viac ako jeden či dva cykloobchody, tak s istotou narazí na predajcu čo mu ponúkne serióznu zľavu (teda minimálne 10% + nejaké doplnky grátis či za výhodnú cenu - držiaky na fľaše, svetlá, kapsičky, pumpu atď.) A teda ak niekto tvrdí že ešte nikdy nedostal zľavu tak robí fakt niečo zle
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ultegra 6800(kompletná sada)
mavic cosmic
.....
na rám som vychytal super cenu, a tak isto aj na ultegrovú sadu.. okrem toho že som ju bral cez našu predajňu za nákupnú cenu tak oslany mali ešte 10%akciu čiže bola ešte lacnejšia ako normálne..
niečo také ako momentálne set ultegrových kolies za 240€
pre porovnanie.. nedávno kolegov kamarát kupoval canyon na cosmicoch a ultegre a vyšiel ho 3500 eur.. ja keď som rátal plné sumy toho čo som mal na bajku dostal som sa na 2700.. tj. v podstate ušetríš 800eur oproti kúpenej kompletke...a to je hodne
Porovnavat vyskladanie bicykla za velkoobchodne ceny s komplet bicyklom za predajnu cenu? Ked uz, tak porovnavaj s kompletom tiez za velkoobchodnu cenu. Vobec neviem ake tie velkoobchodne ceny su, ale vo vysvetlovani "preco to bolo tak lacno" su same diery
Takže ak nejaký obchodník trvá na tom, že zľavu nedá, tak si skôr myslím že narazil na pre neho silno nezaujímavého zákazníka (od pohľadu reptal, tlučhuba, odborník na všetko, sťažovateľ), alebo má také predaje že o zľavách ani nerozmýšľa, alebo je v takej životnej situácii že si nemôže dovoliť zľavy dávať (zúfalec).
S ohľadom na to všetko si myslím, že ak človek pobehá viac ako jeden či dva cykloobchody, tak s istotou narazí na predajcu čo mu ponúkne serióznu zľavu (teda minimálne 10% + nejaké doplnky grátis či za výhodnú cenu - držiaky na fľaše, svetlá, kapsičky, pumpu atď.) A teda ak niekto tvrdí že ešte nikdy nedostal zľavu tak robí fakt niečo zle