sesterka je sesternica - AHA
Ja som zaťažený na čierne keby bolo na tej zadnej stavbe o 10cm menej tej červenej tak
Ale výnimka potvrdzuje pravidlo ja mám teraz biely.
On ho taký kúpil jazdený za perfektnú cenu a vtedy sa asi farbe až taká dôležitosť neprikladá. Mne sa táto farebná kombinácia páči a vo Focuse tiež asi vedeli, prečo dali takú kombináciu farieb na vtedajší top model
V mojej kategorii som skončil piaty a len jednu sekundu som mal stratu na štvrtého Toto je moja prvá pretekárska sezóna , tak sa oťukávam . Keď som pred troma rokmi prišiel do partie u nás v meste, tak som zistil, že 20 rokov som nebol cyklista ako som si myslel, ale som sa len vozil
rotor jazdia lepsie ako ine? Kristina ci to je tvoj subj nazor? aspon okato vyzeraju Rotory najkrajsie zo vsetkych,to je pravda
inac otazka na tie rotory,preco ich tam malo ludi ma?
Nechce sa mi rozpisovať o všetkom čo považujem za výhodu u týchto kľúk. Spomeniem iba jednu, ktorú si v súčasnosti cením čoraz viac. Možnosť namontovať akúkoľvek kombináciu prevodníkov a počtov zubov. Vyhovuje mi a jazdím 50/36z s kazetou 11-28z. To napr. u Shimano kľúk s originál prevodníkmi nie je možné.
je tam rovnaký priemer pavúka v tom spočíva nová koncepcia kľúk , aby sa na jeden stred dali montovať všetky prevodníky 50 , 52 aj 53 a tuším aj nová Tiagra by taká mala byť
Všetci na ten univerzál pôjdu
Aj si si vyskúšal, či bude radiť 50z prevodník Shimano s 36 zubovým? Môžem ťa ubezpečiť, že sa navzájom nedajú kombinovať. Prevodník 50z funguje iba s 34z a 36z prevodník iba s 52 zubovým.
To už neviem, ale bolo to v popise tovaru tak, že na jednu rozteč sa dá namontovať všetko v tých nových radách:-) Možno to mysleli po dvojiciach 53/39 , 52/36 a 50/34.
Možno to niekto má vyskúšané, tak dá vedieť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som zaťažený na čierne keby bolo na tej zadnej stavbe o 10cm menej tej červenej tak
Ale výnimka potvrdzuje pravidlo ja mám teraz biely.
Palec hore.
inac otazka na tie rotory,preco ich tam malo ludi ma?
Všetci na ten univerzál pôjdu
Možno to niekto má vyskúšané, tak dá vedieť