Propozicie, prihlasovanie... na stranke www.cykloklubdk.sk.
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 29. 8. 2022 o 16:18
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 29. 8. 2022 o 16:18
Ja som prešiel cieľom doslova o galusku za jedným Poliakom. Nameraný rozdiel 0,5 sek. a ďalší pretekár za mnou má stratu 0,3 sek. Pritom tento za nami došiel s rozdielom dobrých niekoľko desiatok metrov. U mňa sa o nič nejedná ale počul som ako podaktorí borci hovorili o niekoľkominútových rozdieloch.
http://www.sportsofttiming.sk/sk/zavod/overview/1946
Díky
Ale aby som len nekritizoval,znacenie bezchybne,obcerstovavcky super,vela ludi ktori podavaju iontaky,tak to ma byt
Dalšia vec su povolenia od majitelov a urbáru. čo je dosť problematické
Ak ma niekto fotky mozte dat link myslim ze nefotilo len faxcopy
Zmena trate viacej lesom, by možno pomohla. Ale ako už bolo spomínané vyššie, asi by sa odklonila od dedín, kde zvyknú ľudia povzbudzovať (aj keď tento rok boli Oravci nejaký poslabší), čo by bolo na škodu. Nie je zas tak veľa maratónov na SVK, kde má človek aj reálne z okolia trate pocit, že je na nejakom podujatí..
...ja to riešim repelentom pred štartom a mám luxusný pokoj od ovadov a iných lietajúcich k**iev...ale svine sa aj tak vynašli a raz ma bodli do zadku - kde som natretý nebol
Pacila sa mi atmosfera na trati, pomaly kazdy koho som stretol povzbudzoval, toto moc na inych maratonoch nezazijete. Hlavne prejazd amfikom v Malatinej.
Znacenie a obcerstvovacky na jednotku ( v Pucove aj pivo a borovicku ponukali ☺)
Tie ovady otravovali aj mna, bol som sice narepelentovany ale v druhom kole to uz neucinkovalo a na tej dlhej luke hore pred lesom si ma pockali. Fakt treba byt asi rychlejsi.
Som zvedavy na zmenu trate a tesim sa na buduci rok.