SPECIALNA PANVICKA ktora tvori karcinogen: no daj este nieco RAMON ty specialista rofl
tusim ma Ramon novu prezyvku :D specialna panvicka :rofl: :rofl: :rofl:
04.07.2016 - 20:36:28
00
A o co ide riaditeľovi zemegule ? Daj opäť nejakú teóriu , len tak na počkanie .

4 gule a napriek tomu sa nesmejem...
05.07.2016 - 08:43:13
00
... preruším tie pindy, čo sa tu nahromadili, nejakými fotkami skutočného jedla:

Príloha:
Komentár súboru: ... bravčová panenka plnená mladým špenátom udusenom na slaninke.
20160630_125934.jpg
20160630_125934.jpg 331.09 KiB thumb_up6thumb_down



Príloha:
Komentár súboru: ... vepřo, knedlo, zelo
20160626_143500.jpg
20160626_143500.jpg 492.63 KiB thumb_up0thumb_down



Príloha:
Komentár súboru: ... vepřo sólo
20160626_142216.jpg
20160626_142216.jpg 593.89 KiB thumb_up1thumb_down



Príloha:
Komentár súboru: ... zelo sólo
20160626_142226.jpg
20160626_142226.jpg 463.22 KiB thumb_up0thumb_down



Príloha:
Komentár súboru: ... knedlo sólo
20160626_142240.jpg
20160626_142240.jpg 373.31 KiB thumb_up1thumb_down



Príloha:
Komentár súboru: ... knedlo per partes
20160626_142844.jpg
20160626_142844.jpg 407.71 KiB thumb_up0thumb_down



.... a ešte recept na rýchly a dobrý zemiakový knedlík:

- normálne očistíme 500 g zemiakov, pokrájame ich a uvaríme vo viac osolenej vode
- zlejeme vodu z uvarených zemiakov a hneď na ešte horúce hodíme 60 g masla (cca 1/4 veľkého masla)
- keď sa maslo trochu roztopí, zemiaky poriadne popučíme a tak ich dáme do väčšej misy trochu vychladnúť
- nasypeme na ne 250 g hrubej múky a zľahka pemiešame
- na premiešanú zmes rozbijeme 3 vajcia, pridáme moka lyžičku soli a trocha premiešame
- pridáme rožok rozkrájaný na malé kocky a teraz zmes dobre premiešame, tak ako keď sa mieša cesto (skrátka lepok si musí urobiť svoju robotu, ale nemusí sa preháňať, aby ruka nebolela)
- no a to nám už vo veľkom hrnci vrie osolená voda, do ktorej hádžeme knedlíky tvaru mini lopty z amerického futbalu, o priemere cca tenisovej loptičky (tie šišoidy formujeme čerstvo umytými mokrými rukami, pred každým formovaním si ruky umyjeme, aby boli čerstvo mokré)
- po cca dvadsiatich (?) minútach, knedlíky po jednom vyberáme a hneď ich aj nožom krájame (keď už sú pokrájané, nádobu s knedlíkmi prikryjeme, aby neobschli)
06.07.2016 - 16:46:07
020
Čo tá mrkva vo V-K-Z?
06.07.2016 - 19:22:58
00
Som sa najprv zľakol. ... ale keď som videl, že ide len o použitie mrkvy, tak som si vydýchol.

Mrkva a cibuľa nakrájaná na hrubé krúžky boli len technickými pomôckami umiestnenými pod bravčový bôčik. Aby sa veľmi zospodu nepripiekol. ... a škoda ich nezjesť, keď už nasali toľko dobrej bôčikovej chuti.
06.07.2016 - 19:35:47
00
Jezus slavo katko ak by si tu na chvíľočku zavítal , tak ťa poprosím premazať predchádzajúcu stranu...má pramálo spoločné s danou témou


Naposledy upravil Ramon1 dňa 07.07.2016 - 07:59:46, celkovo upravené 1 krát.

06.07.2016 - 19:38:00
00
laco: Čehuni by ťa bicikom zmrskali za toto. To ako by si do bryndzovych halusiek dal pizza korenie :P
06.07.2016 - 19:38:35
00
Tak teraz si tresol klinec po hlavičke...Tí Češi vedia už hovno a nie variť. Opakovane sa mi stalo , že to ich klasické jedlo už nevedia ani pripraviť, ochutiť a cenu si zapýtajú horibilnú...Knedla , kačka a zelo...Ja som ani netušil , že také primitívne jedlo sa dá takto pokaziť...kačka nie upečená , ale podrobená procesu kremácie, kapusta s toľkými klinčekmi a jablkami , že som ani chuť kapusty necítil...jedným slovom katastrofa. Môj svokor ak urobí nejakú " klasiku " je to neporovnateľne chutnejšie.
06.07.2016 - 19:45:35
00
Kačka nie je žiadne české tradičné jedlo
06.07.2016 - 21:11:27
00
... kačka, prasa, všetko jedno. To nie je podstatné. Ramón chcel svojím príspevkom hlavne povedať, že má rád pečené mäso a nie spečené mäso. A možno ešte že klinčeky, škoricu a podobné voňaviny nech dávajú do vareného vína alebo prenechajú ázijskej, arabskej a pod. kuchyniam.

astro napísal:
laco: Čehuni by ťa bicikom zmrskali za toto. To ako by si do bryndzovych halusiek dal pizza korenie :P


... však ja ani neviem, kde také "pizza korenie" rastie. :(
06.07.2016 - 21:39:29
01
Alebo treba nájsť tú správnu českú reštauráciu.
06.07.2016 - 21:44:56
02
Laco - v Terne :D
06.07.2016 - 21:48:28
00
moj naj naj najoblubenejsi- ribezlovy kolacik
mizne rychlostou pol plechu za pol dna :lol:

Prílohy:

DSC_0319.JPG
DSC_0319.JPG 477.54 KiB thumb_up1thumb_down

15.07.2016 - 14:31:37
012
daj ho na stol aby pes nedociahol :)
15.07.2016 - 15:07:46
02
Daj recept ! :) oskusame
15.07.2016 - 16:50:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up