Zdravím všetkých členov,
Potrebujem poradiť pri výbere bicykla typu Cross pre bežné, každodenné rekreačné použitie po cestách typu asfalt. Cena by nemala presahovať 599 euro. Potrebujem poradiť vo výbere značky, modelu bicykla za čo najlepší pomer kvalita/cena. Doteraz som mal len horský Admiral, ktorý nepoužívam už hodne dávno Je už dosť zničení. Ďakujem za každú radu, pomoc
CTM mi príjde v tejto cene asi najlepšia volba pre MTB, ešte popozerám všetky bazáre no zdá sa mi že ostatné značky maju slabšiu vybavu v tejto cene
Asi budem prioritne sledovať vidlicu, brzdy kotučové a prevodník možno, to mi prídu asi také drahšie veci na bicykli tak by bolo asi lepšie ich tam mať hned lepšie a ostatné keď tak dokúpiť neskor ak by som chcel ..
btw pozeram ta Delta, nepríde vám slabšia tohtoročná verzia oproti 2015 ?
pozerám niekolko modelov a aj predna vidlica je o 20mm nižšia tento rok
Mne bolo vtedy keď som kupoval svoj bike tiež povedané, že CTM v porovnaní s niektorými inými značkami je v danej cene lepšie vybavené, min. o triedu lepšími komponentmi a tak aj je A či mali modely 2015 lepšie komponenty ako modely 2016 je pravda...preto som sa ponáhľal a kúpil ešte model 2015 a dobre som urobil, keď som videl ako je na tom tohtoročný SPARK 1.0, ale aj niektoré ostatné...
Tak to ani ja, postavil som sa na klasickú váhu, potom zopakoval to isté s bicyklom v ruke, pre vylúčenie chyby zopakoval a rozdiel hmotností bola hmotnosť bicykla
Nuž je to na tebe čo si vyberieš všetky tieto čo si sem dal sú Ok. Tá DELTA 2.0 za 500 éčok je dobrá cena a kľudne ju môžeš považovať za nový, pretože má len najazdených 10km podľa popisu, to je ako nové, ale treba to pozrieť či predsa...nový za toľko nekúpiš určite ! Ak vôbec ešte nájdeš niekde v obchode modely 2015 treba ísť pozrieť či sú ešte, alebo už len 2016-ky prípadne z bazáru
Výborný bike osobne ho mám a s ním maximálne spokojní po nejaké dobe prišiel čas na zmenu tak ho aj predávam môžeš pozrieť môj profil pokial je záujem a samozrejme aj vyskúšať
darkoni, táto téma je venovaná krosovým bicyklom, nie cyklokrosovým (ako majiteľ toho druhého snáď rozdiel poznáš), takže toto tu mi príde len ako propagácia tvojho inzerátu, ktorú si si mohol (a mal) odpustiť.
Popozeraj radšej tu na e-shope majú tiež cenovo dobré GT-čka...alebo v obchodoch značky ako CTM, KELLYS, MERIDA, DEMA, LEADER FOX, KENZEL, SCOTT...hociktorý z nich bude lepší ako ten ponúkaný aspoň podla mňa
Ahojte,zaujala ma tato kroska https://starbike.sk/shop/cannondale-quick-cx-4-2015/
Tento bike som bol vyskusat ,celkom sa mi pozdava,az na mensie drobnosti. Tento v linku je este o 100eur lacnejsi ako v KE , len neviem ci v tejto kategorii je este nieco lepsie. Dakujem za kazdu radu
No viac menej sa musím prispôsobiť žene , v teréne jazdi dosť kŕčovito a bojí sa od kedy raz v lese spadla . Na asfalte jazdi uvoľnenejšie , tak sa jej chcem prispôsobiť : ) Zohnal som jej za dobrú cenu Peugeot CROSS X01 200 a je s nim spokojná. Tak chcem niečo podobné ku jej kroske . Nehovorím , že sem tam neprejdem po nejakej cestnej lese ( bývam KE okolie ), jazdil som Scott fail ,Cube, Meridu FLX Carbon ale momentálne by som rád zaparkoval na ceste aby sme mohli mať spoločné nejaké výjazdy . Bol som ešte dnes pozrieť toho sparka 1.0 len som ho nemal čas vyskúšať - možno zajtra + tam bol Felt Qx 80 ten sa mi zdal už drahý cca. 700eur ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi budem prioritne sledovať vidlicu, brzdy kotučové a prevodník možno, to mi prídu asi také drahšie veci na bicykli tak by bolo asi lepšie ich tam mať hned lepšie a ostatné keď tak dokúpiť neskor ak by som chcel ..
btw pozeram ta Delta, nepríde vám slabšia tohtoročná verzia oproti 2015 ?
pozerám niekolko modelov a aj predna vidlica je o 20mm nižšia tento rok
Odmeram, odmeram, len potrebujem vahu
http://sport.bazos.sk/inzerat/60808690/Ctm-caliber-10.php
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/261529/ctm-delta-20-275.html
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/263841/predam-ctm-caliber-2-2015-275-m.html
alebo ešte pojdem pozrieť nový caliber 1.0 alebo deltu 2.0 všetko rok 2015. Ak by bola moja velkosť a zlava 10-15% tak by to mohol byť dobrý obchod
http://www.velocity.sk/product/574/focus-mares-ax-di2-/
Výborný bike osobne ho mám a s ním maximálne spokojní po nejaké dobe prišiel čas na zmenu tak ho aj predávam môžeš pozrieť môj profil pokial je záujem a samozrejme aj vyskúšať
https://starbike.sk/shop/cannondale-quick-cx-4-2015/
Tento bike som bol vyskusat ,celkom sa mi pozdava,az na mensie drobnosti. Tento v linku je este o 100eur lacnejsi ako v KE , len neviem ci v tejto kategorii je este nieco lepsie. Dakujem za kazdu radu
Výpredaj -13% Cannondale Quick Disc 4 28 bicykel, graphite
719 € -13%
MOC 1 009 €