Tak som konecne zainvestoval do pohodlia a bezpecnosti.
Ludkovia prosim Vas viete ktosi poradit ako a v com prat tie gace?Mali by byt aj vodeodolne a na zimnych sa mi ta odolnost po prvom oprati stratila
Vodeodolnosť vydrží tak 2-3 prania kým úplne vymizne. Treba si kúpiť nejakú impregnáciu, ja impregnujem zimné aj goretexové veci. Je to to isté čo s topánkami.
ale pri shortkach vobec riesit impregnaciu ? ved ked prsi tak mas aj tak mokre nohy a zateka ti do bot, tak to ti uz moze byt uplne jedno ci mas mokre aj stehna alebo nie...
Prať bez aviváže a je dobré použiť prací prostriedok na technické oblečenie, napr. Perwoll Sport & Active keď perieš často tak sa oplatí. Tie šortky nie sú nepremokavé, pár kvapiek to znesie alebo inak premoknú rýchlo.
Opakovaný vtip, prestáva byť vtipom a začína trápnosť..vy dvaja ste v tom experti. zaujímalo by ma ci by si povedal, keby si sa furt neoprieral len o to hulenie, keďže mobil za mňa dopĺňa 80% slov a občas sa mu stane, že ustreli, keď ti najbližšie nájdem chybicku, tak ti poviem nefetuj..dohodnutý
Hovoril som , že dnes je tu menzes... Najprv sa sfučí haker a teraz aj ty ...Neurážaj sa , bol to vtip. Sľubujem , že s hulenim som skončil ... Dobré kámo ? Mier mam ta rad.
...prediktívnej písanie textu mobilom ma svoje úskalia . Ja sa niekedy cítim tiež ako disgrafik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ludkovia prosim Vas viete ktosi poradit ako a v com prat tie gace?Mali by byt aj vodeodolne a na zimnych sa mi ta odolnost po prvom oprati stratila
gemene??
...prediktívnej písanie textu mobilom ma svoje úskalia . Ja sa niekedy cítim tiež ako disgrafik
Nedalo mi.