nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
BREAKING VIDEO: George Bennet KO's spectator at the Tour De FranceOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Každy kto bol na TdF zažil dost fanusikov nadrbanych jak prasa čo kempuju na kopci aj tyzden. Chlastaju ako Dáni v jednom kuse a tešia sa na to ako budu v TV robiť somariny. Ked som videl tie prazdne sudy od piva,neveril som ze dokazu vypit 5 ludia 3 sudy za den.Ved ok nech robia ale vedla trate.Tak ako ten maskot s vidlami -robi šou ale nezavadzia. Osobne sa nečudujem žiadnemu jazdcovi čo si da hit blbemu fanusikovi
(UCI malo tiez na toto vyhrady proti Froomovi za tu facku pastou)
ako mne je to sumafuk,ale ani toto okrem dopingu nevyznieva pekne pre cyklistiku: aj zo strany fanatických debilnych fanusikov aj profikov
A k postu vyššie – chcem vidieť ako by ktokoľvek z nás vedel v danej situácii spôsobne poklepkať tomu žltému šarvancovi po pleci...