Ja ťa Miňo nechápem...založíš tému, dávaš krásne fotky z regionu, si športovec ...ale načo skoro každý príspevok " oklincuješ " alkoholovou aurou, to mi hlava neberie...
Tak ti poviem bratu, niekedy som mal problémy s alkoholom, bol môj nepriateľ, a viem, že alkohol ti neublíži ak ho papáš v predpísanom množstve, takže tak to je so mnou, ale daj bacha, ešte niesomsa celkom vyliečený !!!!!!!!!!!!!!!!
Dnes 86 kiláčov a desať pív, kua som zničený jak čínska hračka z vietnamského trhu hú hú............
10 pív za jeden výjazd ??? Moja ročná !!! spotreba pív je cca 15 až 20 plechovíc a len tmavé . Občas kúpim aj svetlé, ale niektoré vylejem do dresu, lebo po prvom glgu ma až natiahne . Pri výjazdoch samozrejme nealko, ale to možno 2 krát za celý rok (aj to väčšinou znesiem pár glgov a so zvyškom potom popolievam okolitú faunu a flóru ) . A tie ochutené radlere a jemu podobné presladené kentusy ani za trest .
Ja neviem, čo to všetci riešite....sme zaprdení amatéri všetci rad-radom, niektorí len rekreační bikeri, cykloturisti....nie všetci musíme striktne dodržiavať zdravú výživu, hltať gély, ionťáky bio raw a podobné veci. Niektorí jazdíme len pre radosť, máme radi pivko, dobré jedlo a popritom bikujeme a máme z toho radosť. Ale za posledné obdobie sa z tohto fóra vyklula skupinka opovrhovačov obyčajných vecí, jedál, nápojov, výjazdov, plášťov, bŕzd...všetkého! Niektorí amatéri a hobbíci sú tu už viac profi a odborníci ako Sagan či Absalon....
Chcete mi povedať, že keď vidíte v potravinách človeka kupovať obyčajné rožky a tresku, idete za nim a začnete mu vykladať o škodlivosti bielej múky a že treska obsahuje glutén a xantánovú gumu? Nie.....tak to nerobte ani tu. Nemáte poverenie na súdenie druhých....ak ak áno, začnite najprv od seba!!!
Však jasné, nikoho tým neodsudzujem a ani nezakazujem piť , len som reagoval na to že pre niekoho je jeho denná spotreba pre iného ročná . Ja zasa vysrebem 5 až 6 káv denne, čo je zasa pre iných ľudí nepredstaviteľné.
Ja neviem, čo to všetci riešite....sme zaprdení amatéri všetci rad-radom, niektorí len rekreační bikeri, cykloturisti....nie všetci musíme striktne dodržiavať zdravú výživu, hltať gély, ionťáky bio raw a podobné veci. Niektorí jazdíme len pre radosť, máme radi pivko, dobré jedlo a popritom bikujeme a máme z toho radosť. Ale za posledné obdobie sa z tohto fóra vyklula skupinka opovrhovačov obyčajných vecí, jedál, nápojov, výjazdov, plášťov, bŕzd...všetkého! Niektorí amatéri a hobbíci sú tu už viac profi a odborníci ako Sagan či Absalon....
Chcete mi povedať, že keď vidíte v potravinách človeka kupovať obyčajné rožky a tresku, idete za nim a začnete mu vykladať o škodlivosti bielej múky a že treska obsahuje glutén a xantánovú gumu? Nie.....tak to nerobte ani tu. Nemáte poverenie na súdenie druhých....ak ak áno, začnite najprv od seba!!!
Konečne im niekto vytrel konečník a nebol som to ja.
Však jasné, nikoho tým neodsudzujem a ani nezakazujem piť , len som reagoval na to že pre niekoho je jeho denná spotreba pre iného ročná . Ja zasa vysrebem 5 až 6 káv denne, čo je zasa pre iných ľudí nepredstaviteľné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
10 pív za jeden výjazd
Však jasné, nikoho tým neodsudzujem a ani nezakazujem piť
Konečne im niekto vytrel konečník a nebol som to ja.
Šesť káv kua už si si meral tlak po tretej káve ?
No krokouša nie, bo je zalezený a má strach vykuknúť..........
Kolko baterky mu treba na dojazd domov
Tak ňejako akosi..............