Keby niekto potreboval ubytko: http://www.alpenpension-at.eu/index.html , nie je to sice priamo v Bad Goisern, ale pekne zariadene, dobra cena, majitel slovak, byvali sme tam uz niekolko krat...aj ten rok budeme
Ako každý rok super organizácia, perfektne občerstvenie, divácka kulisa ako málokde. Všimol som si upravenejsie štrkové cesty pred asfaltkou na Salzbergu aj záverečny úsek na Rosalm, nikde nebolo treba tlačiť, okrem toho 30% stupaku ale ten k tomu patrí Išiel som 75km o rok znovu pre zmenu možno allmountain trasa 60km.
U mna tak isto iba pozitivne emocie, organizacne sa vyrovna Salzke len malo pretekov, atmosfera bola aj napriek uprsanemu dopoludniu vyborna, pocasie mi osobne vyhovovalo viac ako minuly rok ked som sa piekol na slnku - aj ked 11 stupnov a opakujuce sa burky tiez vedeli znizit moralku. Ak by vsak bolo pocasie ako v nedelu tak by to bolo na drzku. vidime sa o rok na starte
Tiež som šla 76km. Deň pred štartom sme si boli pozrieť ten úvodný výjazd a prvý zjazd a dobre, že sme tak spravili. Vedela som do čoho idem a tak som tempo na úvod neprepálila. A vyšliapala som celý kopec aj so záverečnými brutálnymi stojkami na asfalte Som sa bála, že ak v tej stojke zleziem z bajku tak sa budem v tretrách po tom asfalte šmýkať dole až k tým "chlpáčom" čo tam tak mohutne povzbudzovali.
Dážď mi ráno kazil morálku, ale parťáci z Top Sport teamu ma skvele podržali za čo im patrí veľká vďaka. Dážď v úvode bol nakoniec lepší ako totálne sucho z predchádzajúceho dňa a tak sa tie rýchle šotolinové zjazdy dali jazdiť bezpečnejšie.
Najskôr som si dal vo štvrtok "krvný antidoping" (bol som darovať krv).
Absolvoval som trať F (37,9 km, 1100 m prevýšenia)
Pekná trať, pekné zjazdy. Niečo podobné ako trať E (50 km), ktorú som už išiel 3 krát.
Počasie nám vyšlo skoro ideálne. Pršalo pred štartom.
Počasie fajn. Organizácia ako vždy super, všetko jazditeľné.
Spokojnosť.
Neskutocne blata v zjazdoch ale paradny maraton, ak sa sem vratim tak na singlovu 60tku
A chleba s mastou, kolace, klobasky ... najlepsie obcerstvovacky
Tiež som šla 76km. Deň pred štartom sme si boli pozrieť ten úvodný výjazd a prvý zjazd a dobre, že sme tak spravili. Vedela som do čoho idem a tak som tempo na úvod neprepálila. A vyšliapala som celý kopec aj so záverečnými brutálnymi stojkami na asfalte Som sa bála, že ak v tej stojke zleziem z bajku tak sa budem v tretrách po tom asfalte šmýkať dole až k tým "chlpáčom" čo tam tak mohutne povzbudzovali.
Dážď mi ráno kazil morálku, ale parťáci z Top Sport teamu ma skvele podržali za čo im patrí veľká vďaka. Dážď v úvode bol nakoniec lepší ako totálne sucho z predchádzajúceho dňa a tak sa tie rýchle šotolinové zjazdy dali jazdiť bezpečnejšie.
Klobúk dole že si dala tie stojky, asi pred rokom som to videl ísť najlepších z B trasy, keď nás hore obehli.
Po 3 rocnej prestavke od Salzky a takmer aj od bajku opat A Strecke. Pocasie pre mna osobne pre takyto pretek takmer idealne - lejakove vsuvky sa mohli vynechat ale inak super. Ked na chvilku vyliezlo slnko poobede tak som si len prial aby okamzite zaslo. Organizacia a atmosfera opat super, zlepsenie casu takmer o 40 min napriek najmensiemu najazdu km pred Salzkou. Prvy krat bez akehokolvek technickeho problemu zato premierovo s padom v zjazde za Salzbergom - hlupe nedobrzdenie na sotoline a ustlal som si to rovno k zdravotakom, otocil predstavec a zabil par minut. Cize okrem toho absolutna spokojnost.
Apropo
Som sa bála, že ak v tej stojke zleziem z bajku tak sa budem v tretrách po tom asfalte šmýkať dole až k tým "chlpáčom" čo tam tak mohutne povzbudzovali.
tak ja som tam k zemi isiel a suchal sa asi 3 metre kym som to zabrzdil. Potom ma "chlpaci" vytlacili Mozno to bolo sposobene aj "dezenom" tretier
Aj podla mnozstva blata sa dalo urcit, kto je z akej trate. Nasej trase E sa vyrovnali len A a D. V tom najhorsom blate som mal moznost vidiet prveho z D a ten preletel ako keby tam neboli ziadne kamene a mazlave blato.
Keď naháňaš čas na A strecke žiadne blato a kamene ťa nemôžu spomaliť ide sa hrana. Tento rok som si Salzku vychutnal naplno. Tá atmosféra sa nedá ničomu prirovnať, je to top!
Klobúk dole že si dala tie stojky, asi pred rokom som to videl ísť najlepších z B trasy, keď nás hore obehli.
Klobuk dole za Salzberg. Bude to asi aj tym ze na 76-tke je Salzberg blizko od startu (cca 16 km), cize unava este nie je ako na B-strecke (120 km) kde je Salzberg na cca 60-tom km a to mas uz v nohach stupanie na Rachsberg a Hutteneckalm. Mne sa najviac paci stupanie na Rossalm. Na Salzke som startoval tri krat, premierovo na 53-ke a dvakrat na 120-tke. Na 211 km A-strecke nemam, preto uz len sledujem vysledky. Organizacia a hlavne atmosfera je jedinecna to treba uznat.
Ja som sa na Salzke zúčastnil tri krát ak nerátam účasť ako divák. Išiel som 2010 - 54km, 2011 - 76km, 2012 - 119km a začína my to tam riadne chýbať. Budúci rok natrénujem zase na 119km
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prípadné reklamácie môžete adresovať aj mne
Absolvoval som trať F (37,9 km, 1100 m prevýšenia)
Pekná trať, pekné zjazdy. Niečo podobné ako trať E (50 km), ktorú som už išiel 3 krát.
Počasie nám vyšlo skoro ideálne. Pršalo pred štartom.
Počasie fajn. Organizácia ako vždy super, všetko jazditeľné.
Spokojnosť.
A chleba s mastou, kolace, klobasky ... najlepsie obcerstvovacky
Apropo
tak ja som tam k zemi isiel a suchal sa asi 3 metre kym som to zabrzdil. Potom ma "chlpaci" vytlacili
Klobuk dole za Salzberg. Bude to asi aj tym ze na 76-tke je Salzberg blizko od startu (cca 16 km), cize unava este nie je ako na B-strecke (120 km) kde je Salzberg na cca 60-tom km a to mas uz v nohach stupanie na Rachsberg a Hutteneckalm. Mne sa najviac paci stupanie na Rossalm. Na Salzke som startoval tri krat, premierovo na 53-ke a dvakrat na 120-tke. Na 211 km A-strecke nemam, preto uz len sledujem vysledky. Organizacia a hlavne atmosfera je jedinecna to treba uznat.